Cisto informativno pitanje.Sta taj vozi a da SF-Player ne moze voziti?ovde nema problema sa tokenima... jedini problem je treba donirati nesto, coveku koji je napravio ovaj plejer....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cisto informativno pitanje.Sta taj vozi a da SF-Player ne moze voziti?ovde nema problema sa tokenima... jedini problem je treba donirati nesto, coveku koji je napravio ovaj plejer....
SFVIP je neuporedivo lepši, prijatniji za oko, slovenački kao da je pravljem u prošlom veku, i to u Delphi-ju, čini mi se !vozi sve sta sam probao...neki nisu radili na sfvip/u ovde su radili.....
Tko je taj covjekovde nema problema sa tokenima... jedini problem je treba donirati nesto, coveku koji je napravio ovaj plejer....
kao da je to bitno ko je on, bitno je da je napravio dobar plejer.... bar ja tako mislim... ja ga nisam trazio licnu kartu..Tko je taj covjek
mislim u tom smislu gdje nabaviti taj plejerkao da je to bitno ko je on, bitno je da je napravio dobar plejer.... bar ja tako mislim... ja ga nisam trazio licnu kartu..![]()
smjesno ovakvih pleyera koliko hocesmislim u tom smislu gdje nabaviti taj plejer
@emd е член овдеmislim u tom smislu gdje nabaviti taj plejer
hvala@emd е член овде
често го рекламира своите програми
а и неговиот плеер
EMD Player – EMD Web (epizy.com)
ете ..ако донираш...дава 1 повеќеконекциска листа.)
ovde nema problema sa tokenima... jedini problem je treba donirati nesto, coveku koji je napravio ovaj plejer....
pa dobro donacijaje valjda godisnja 10evra
обично ,кога е донација се донира еднаш!pa dobro donacijaje valjda godisnja 10evra