I ja se bas pitam ,koja je svrha,jel to bas mora biti Vlc plejer.Jos ako moze objasnjenje koja je svrha toga da se stream prebacuje iz playera u player![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ja se bas pitam ,koja je svrha,jel to bas mora biti Vlc plejer.Jos ako moze objasnjenje koja je svrha toga da se stream prebacuje iz playera u player![]()
istoje kome koji odg velez vodi 2 prema nula na svakom playeruI ja se bas pitam ,koja je svrha,jel to bas mora biti Vlc plejer.
пишувано е пред 2 недели за добразабава
за втор пат го поставуваш.истово прашање.....искрено јас незнам,.за кој сервер и за што станува збор....ама гледам немаш..одговори,ни сега ни тогаш
да не треба да не запознаеш малку подетално?
vecina poznaju njegove macove ali tesko da gazdu znajuСигурен сум дека знаат повеќето за кој сервер се работи, се надевам дека некој го знае газдата или препродавачот![]()
Ako je tako onda isprika, nisam bas na domacem terenu... ja recimo spojim laptop sa tv-om i gledam preko sf playerada si pročitao shvatio bi da se radi mac listi da radi u vlc-u .......
zašto bi gledao na računalu kad mogu na tv-u.....
ma nešto mi je u sječanju, al probao sam dal ide lakšim putem.... bum poiskal.... sori marko....пишувано е пред 2 недели за добразабава
името,,веќе ти е спомнато) треба да е лесно)ma nešto mi je u sječanju, al probao sam dal ide lakšim putem.... bum poiskal.... sori marko....
си "дела " таа одлично....само најди го вистинското што требаsad sam se zmislil kak je to bilo, dobra zabava mi nije onda delala, ali ip je funkcioniral, nema veze, sve mi je na pladnju sam se trebam potruditi da nadjem post....
ali sigurno radi ako lista nema token zaštitu(ima i takvih)ostalo komsikomsaPomaže dok pomaže,pričano je o tome play_token je promenjiva kategorija,svakim startovanjem odredjenog kanala,dakle gledaš dok neko ne promeni kanal..