- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
за која Милутинова скрипта станува збот? да и ние помалку упатените да разбереме..)onom Milutinovom skriptom sto si iznjeo iz vipa i sto gleda pola kajgane
Автоматски споено мислење:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за која Милутинова скрипта станува збот? да и ние помалку упатените да разбереме..)onom Milutinovom skriptom sto si iznjeo iz vipa i sto gleda pola kajgane
Автоматски споено мислење:
Pitaj Torpeda zna on, provjereno znam kome je slao. A radi na principu da mac liste ferceraju u vlc playeruза која Милутинова скрипта станува збот? да и ние помалку упатените да разбереме..)
A dal tebi radi to? ili bilo kome ovde na forumu? nek se pohvali.Pitaj Torpeda zna on, provjereno znam kome je slao. A radi na principu da mac liste ferceraju u vlc playeru![]()
Evo meni radi i sta cemo ako ti dokazem da radiA dal tebi radi to? ili bilo kome ovde na forumu? nek se pohvali.
ти малку си неуравнотежена личност(Pitaj Torpeda zna on, provjereno znam kome je slao. A radi na principu da mac liste ferceraju u vlc playeru![]()
Pa kako da ti ja posaljem nesto sto Torpedo djeli ljudima, sto nisam ja kreirao ili napravio. Priznaces nije fer zato sam te i uputio na njega jel valjda je on to kreirao ako djeli ljudimaти малку си неуравнотежена личност(
тебе те прашувам....нема што да прашувам друг...
тебе те прашувам и одговори ми....се разбира,,ако сакаш...ако не сакаш,,не мора да ме упатуваш кон друг!!!
ти малку си неуравнотежена личност(
тебе те прашувам....нема што да прашувам друг...
тебе те прашувам и одговори ми....се разбира,,ако сакаш...ако не сакаш,,не мора да ме упатуваш кон друг!!!
Neuroavnotezen jesam ne jeb.. autoritete i kvazi majstore. Evo ja cu te kulturno i fino zamoliti na kajgani si registriran od 2016 daj nam prezentiraj svoj rad i sta si ti to napravio ili pomogao kome ?Da je malo neuravnotežen to bi bilo dobro.
Cekam...Evo meni radi i sta cemo ako ti dokazem da radi![]()
Lepo je to sto ti radi ali nije to ono sto sam trazio.
A sta si trazio ? Covjece nije poenta u tome sta ima a sta nema poenta je da se kurcite a neznate notpad otvoriti. Eto dao sam vam dokaz sta treba jos ?????Lepo je to sto ti radi ali nije to ono sto sam trazio.
Ima nesto mnogo bolje![]()
drug moze jedna exyu listaKoji si ti sad, u zivotu pasa sa tobom rjec progovorio ili napisao nisam tako da zaobidzi me u sirokom luku. Napisao sam to za Torpeda da sam doktor nauka a jedino sto on zna je da vam skripte iz vipa iznosi i djeli pa onda morate da se svadzate ovdje
E cuj Reseler![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 286887