Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ma, sranje aplikacija, k'o i one sa sf-a i oaze :D
Автоматски споено мислење:

e vidis, to kod mene jos uvek radi, a taj zemo neka se javi, jos nikoga nisam odbio za savet ;)
Pa vjerovatno nista novo, vjerovatno ove standardne sto vec imaju samo moduju i stave njihov logo! Msm da jedino SF ima svoju

Prvo, ja ne dramim, dramis ti ! Drugo, SBB EON TV na koji sam pretplacen, kasni u prenosu ! Trece, link od takvog drima ti ne saljem, jer su retki ! Sledece, :D ne padam ja na takve fore, kao izazivas me na dvoboj ! Ko nece da veruje, da takvih drimova ima, ne mora ! I na kraju, valjda nisam narusio posao prodaje lista, u kojima prenosi kasne minut i vise ! :pos:
u/a!!!!!!!!:pos:

Последно уредено:
Niko nikome nije ništa ukrao. Svaki forum ima svoju aplikaciju i svi se trude da stave različite liste.
Drugo kad oni moduju i stave svoju listu! Ja govorim za aplikaciju u koju ja ubacujem svoje liste, a da je bas njihova, da ne lici na ostale!

Jel se mogu negdje skinuti da probam, pa da onda zakljucim, ovako samo nagadjam :)

Naravno svi smo zahvalni čovjeku koji je napravio aplikacije za sve. Ponoviću nešto što sam stotinu puta napisao: da je sreće i pameti ne bi bilo potrebe za ovolikim brojem foruma. Ali, jbg sujete pobjeđuju...
Drugo kad oni moduju i stave svoju listu! Ja govorim za aplikaciju u koju ja ubacujem svoje liste, a da je bas njihova, da ne lici na ostale!

Jel se mogu negdje skinuti da probam, pa da onda zakljucim, ovako samo nagadjam :)
Trenutno moraš biti u VIP sekciji OAZE, POZITIVA ili MOJE DVORIŠTE da bi dobio apk...

....to sa vip sekcijama e najglupa stvar....sve te clanove sa vip imaju sve servere, milion liste sa milion sto dvadeset i edna i po konekcija:D:) a za ostale bas ih zabole:D:)...da postanes vip valjda ti trebaju veze kao u komunizam:):D:D:)

bonus: nista ne gledaju samo skeniranje...i skladiranje liste....mi sta ni smo vip bar gledame od to sta imamo...:):D

Ma ne znam, nisam ni probao aplikaciju, zato pitam jel ima gdje link da skinem i probam!? :)
Ti znas, kazes da je imas..
ima je u vip sekcijama navedenih foruma
Автоматски споено мислење:

Naravno svi smo zahvalni čovjeku koji je napravio aplikacije za sve. Ponoviću nešto što sam stotinu puta napisao: da je sreće i pameti ne bi bilo potrebe za ovolikim brojem foruma. Ali, jbg sujete pobjeđuju...

Trenutno moraš biti u VIP sekciji OAZE, POZITIVA ili MOJE DVORIŠTE da bi dobio apk...
znaci sve je stvar dogovora ;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom