Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
U februaru 1989. satelit ASTRA 1A vodećeg svetskog satelitskog operatera SES započeo je svoju misiju
(30 godina) u moje33 godine sat tv, prvi Rockdale mono sa potenciometrom i H/V ručnim šaltanjem motorića na LNB-u a skew slajd pločica (istorija)
do tada smo gledali na13 E Eutelsat IF3 sa 140 cm parabolom i 1,9db LNB, čupavo i dlakavo,bili su i španci na 10 E

Последно уредено:
ima netko možda kakav player za pc za mac-ove ? imam neku verziju sfvip playera radio je i sad šta god stavim u njega neče da pokrene ...

@Omarionboy
ова што го постави,,,,е намерно?
или случајно?

тоа е листата со 400 конекции
што е во зип со пасс!
posalo mi jedan covek ali bilo bi sa jednim konekcie i prestoaalo je ako zelis mi dati bicu puno zahvalan od srcu naj iskren sam brate

večer svina..
ima li tko kontakt za twobrothers listu?
Автоматски споено мислење:

Последно уредено од модератор:
znaci, arena sport kasni 1min. 6sec. a planet sport 40sec. u proseku (zavisi od liste)

zato ovo ne kasni ;)
ssa2.png

ajd' da kasni par sekundi, ali minut i vise ....... o_O

Последно уредено:
znaci, arena sport kasni 1min. 6sec. a planet sport 40sec. u proseku (zavisi od liste)

zato ovo ne kasni ;)

ajd' da kasni par sekundi, ali minut i vise ....... o_O

Ja ti ne vjerujem da mozes gledati utakmicu sa tudjeg dreamboxa da ti ne štuca. Probao sam ih stotine i nikad nisam mogao odgledati utakmicu ko covjek. To je samo za slikanja po mom iskustvu, a ti me razuvjeri pa posalji link da se uvjerim da ne koči. ;)

.

не работат сите канали.....ама листата одамна работи..Go Daddy

Attachments

Последно уредено:
Ja ti ne vjerujem da mozes gledati utakmicu sa tudjeg dreamboxa da ti ne štuca. Probao sam ih stotine i nikad nisam mogao odgledati utakmicu ko covjek. To je samo za slikanja po mom iskustvu, a ti me razuvjeri pa posalji link da se uvjerim da ne koči. ;)
link ti naravno necu poslati, a ti ako ne verujes i ne moras ;)

mlc.png
radi perfektno ;)

Последно уредено:
@Starbucks1
Nema sanse da se tu moze odgledat utakmica bez trzanja i trokiranja. Znaci s tudjeg dreamboxa.
To mozes pricati nekom ko nije probao. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom