Sota tebe nista ne moze da iznenadi ti imas bukvalno sve.Ali dali znas zasto ne moze da preuzme listu
Edit:
Listu ne mozes gledat u Vlc jer ima play_token
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sota tebe nista ne moze da iznenadi ti imas bukvalno sve.Ali dali znas zasto ne moze da preuzme listu
Edit:
Listu ne mozes gledat u Vlc jer ima play_token
Pozdrav
На mac работат ок,но како m3u не ги симинја воопшто а и да има токен ко што вика @Sota сепак би требало пак да се симне листата без разлика дали има или нема токен.овај сервер го пробуваш,на мак адреса
или како m3u листа?
го немам овај сервер,за да ти кажам точноНа mac работат ок,но како m3u не ги симинја воопшто а и да има токен ко што вика @Sota сепак би требало пак да се симне листата без разлика дали има или нема токен.
Nista ja tu nisam dirao .. to je automatski tu ... ili ides strelicom misa skroz gore na plejer i imas Epg@Sota samo jos da kazes kako da dobijemo taj epg kao kod tebe na slici.
Pozdrav
To ne znam ... vrag ce ga znat zasto nece ....Sota tebe nista ne moze da iznenadi ti imas bukvalno sve.Ali dali znas zasto ne moze da preuzme listu
ова работи во VLC?
или се кур‘‘ш со скрипта за токен....од SF...која не е само твоја работа сигурно.....
mozes ti i boljeAko ovo ne možemo udunut onda ništa od nas ...
Автоматски споено мислење:
A šta ima neka skripta za to? Pa vidim ja Šota izbacuje u VLC-u i što može i što ne može , taman kontam da nije montaže počeo pravit![]()
Ako ovo ne možemo udunut onda ništa od nas ...
Автоматски споено мислење:
A šta ima neka skripta za to? Pa vidim ja Šota izbacuje u VLC-u i što može i što ne može , taman kontam da nije montaže počeo pravit![]()
ne tako no ovako http://portal.electraservers.xyz:8000 kopiraj u adres trakuMozda si ga previse "Silovao" pa ti uvalio "bananu".
Ubaci ovo u browser i vi hoce li se otvoriti
http://portal.electraservers.xyz:8000/c....ako nece probaj sa vpn
Pozdrav i svako dobro