- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Sta vi ocekujete, da ih ovi sto imaju dele tako, sto su dobre duse ! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja sam nema davno coveku poslao listu na pp, molio kumio, da je za njegovu licnu upotrebu..... nije proslo ni pola sata lista je bila javna.... tako da vise ne saljem nikome na pp nista....sve sto imam za objaviti objavim ovde javno.....naravno prave liste nisu za objavu....
Eto veceras ja podjelo za 15 sve multipleconection samo nedam duks4 on mora javno da trazi.Sta vi ocekujete, da ih ovi sto imaju dele tako, sto su dobre duse !![]()
ja smatram ako nekome posaljem da ne treba time da se hvalim..... kao sta to rade mnogi, ne znam iz koga razloga....Trebaš javno napisat kome si poslao da mu nebi netko opet poslao!
и 3 ет пат ќе те блокирам,ако заслужиш...и лекарско уверение ...ако е потребно)Ipak cu razmisliti ne javljaj se dva puta i me blokirao nemam nista za tebe![]()
a, "drustvo mrtvih pesnika" neka medjusobno razmenjuju liste, alate .... neka se druze u getu, do mile volje![]()
![]()
platis pa mlatis..... do mile volje, naravno ako mozesnauci brate, plati,.... crkni, ubi se![]()
Kad vidis ove neke slobodne strijelce VIP-ovi postanu bezvrijedni![]()
ајде ,,ги повикувам тие ,,јавно да ти се заблагодарат овде..а и @dux4 да се изјасни ,дали во порака ти побарал листаEto veceras ja podjelo za 15 sve multipleconection samo nedam duks4 on mora javno da trazi.
Sta vi ocekujete, da ih ovi sto imaju dele tako, sto su dobre duse !![]()
а оти ти не ги чуваш вашите тајниMeni su neki tražili alat i predlagali da to bude naša tajna
Ima tu i anamonjih![]()