- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Heh, sjecam se jedne situacije od prije mozda godinu dana, na jedan malo nadobudni post jednog od supermoderatora sam reagirao u saljivom tonu, bez namjere da nikog uvrijedim ili nesto slicno.Темава е специфична и бара контунионирано набљудување. Со опциите кои ги имате тешко може да се контролира. Немате опција за детектирање на двојни акаунти како и можност за банирање, барем делумно. Сето ова може да се овозможи, но ако е таква политиката на кајгана ништо од бизнисот. Вака ви бега темата од раце без можност да реагирате правовремено.
Побарајте помош од некој супермод кој ги има како опција сите алатки. Не треба многу време. Може веднаш да види секој од супермодовите кои се тие што прават ремет во темава, не треба никакво познавање од иптв. Само пет минутки построго и се ќе си дојде на свое место.
Momentalno sam dobio ban od mjesec i pol, dakle, nije da se ne moze, pitanje je koliko ima volje za takve stvari.
Ne ulazim u rad administracije, nije mi niti na kraj pameti, samo konstatiram cinjenicno stanje.
Ako sam opet nekog uvrijedio mada nisam imao namjeru slobodno mi opet "blisnite" ban, ni prvi ni zadnji jbg.