Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pozz moze jedna takvaGledam a ne placam
usput .. ako imate ovakvu listu nista vam vise ne treba
Pozdrav
Ja sam pre par dana cisto iz znatizelje isprobao sf plejer i utisci su fantasticni, sve pohvale Saletu za isti. Ja licno ne gledam preko pc ali ko gleda odlicna je stvar. Samo ga jos treba napuniti sa macovima a toga barem ima na netu na svakom koraku.dobro jutro omladinci!!
evo sam probao SF-XC i odlicno radi.fluidno i jednostavno.
pohvale autorima programa.
nisam znao ovo...Dobro jutro svima , iskreno se ne razumijem u te radnje oko panela i listi ali logično je ako se liste objavljuju javno da dugo i ne traju
Vidim ja tezak je taj gasterbajterski zivotGledam a ne placam
usput .. ako imate ovakvu listu nista vam vise ne treba
Pozdrav
Vidim ja tezak je taj gasterbajterski zivot
Bas te zalim sta nemas novac za ilegalo pa se patis preko vlc.Nije vama u stranjskom svijetu lijepo.Kazu ljudi to je kruh sa sedam kora.Razlika izmedu vlc i tv ti je ko i drva i plina.Ujutro toplo kad se probudis i gle cuda max tv nista ne stuca,vremena pretek za uzivat.Poanta ovog posta ti je ne pati se,nego uzivaj blogodati 21 stoljeca.Meni je iptv hobi a hobi je sporedna stvar u zivotu ko i cigara (vi koji to vucete).Pozdrav.......
Jel moze neke servere za skeniranje
Pozdrav
Автоматски споено мислење:
Super fali ti jos mamut pod 1 i morska krava pod 232 i mozes poslat u kras slicke i dobis paket lizalica.
Pozdrav
Pozdrav