- Член од
- 27 август 2019
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 237
Slika gore govori sve.Skener radi odlicno sve vadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Par dana pokusavam to da objasnim i ne vrijediNemam se obicaj mijesati u ovakve stvari, ja sam nekakav stari prdonja cije misljenje u principu nista ne znaci, ali onako sa strane gledajuci, bila bi stvar opce kulture kad vec dijelite tudju pamet da se zahvalite autoru istog, osobito zbog cinjenice da ga niko nije pitao moze li to objaviti ( jeste da je to neka prastara verzija ali nema veze).
Mozete me slobodno popljuvati zbog mog stava, samo bih napomenuo stvar o kojoj smo pricali prije vise od godinu dana: pazite sta pozelite.
Sto vise ljudi bude imalo tu i slicne stvarcice nalazit ce se sve manje listi, a i one koje nadjete ce trajati sve krace.
Ovim pristupom samo pomazete vlasnicima panela da cim prije zakrpaju rupe tako da ce tih stvari posljedicno biti sve manje.
Sad vidi cuda, opet ce zbog tog pristupa na golu ostati oni kojima to najvise treba, jbg.
No kako rekoh, slobodno nastavite i slobodno popljujte moj stav, nema veze.
Gubljenje vremena je Storm....Nema bolje od OB,ide polako ali sigurno,dobra configuracija i combo to je kao med i mleko...Pozdrav!!!Hvala druze na odgovoru i nadam se da cu sa stormom da imam vise srece.
Samo se ti zajebavaj drug, al' ovo sto sam pisao ima veze sa ljudima koji inace sami ne znaju naci listu, sad pod izgovorom toboznje pomoci jos vise zagusujemo te servere, pa kad i nesto nadju to nece moci gledati.i sutra staju svi strimovi, a koliko cujem gasi se iptv totalno![]()
Ne bih se slozio, Storm radi savrseno ako ga znas podesiti.Gubljenje vremena je Storm....Nema bolje od OB,ide polako ali sigurno,dobra configuracija i combo to je kao med i mleko...Pozdrav!!!![]()
veliki sahbaz je podelio mac player i uneo revoluciju u iptv, samo sto su ljudi nezahvalni, stace im vise od toga,Samo se ti zajebavaj drug, al' ovo sto sam pisao ima veze sa ljudima koji inace sami ne znaju naci listu, sad pod izgovorom toboznje pomoci jos vise zagusujemo te servere, pa kad i nesto nadju to nece moci gledati.
Al' kako rekoh, ja sam samo stari prdonja koji....
Автоматски споено мислење:
Ne bih se slozio, Storm radi savrseno ako ga znas podesiti.
Ajd' dobro, ja se odjavljujem s polemike o ovom pitanju, ne znam koji mi k...c bi da se uopce mijesam. Valjda posljedica izjave o starom prdonji, ne zamjerite.vise od deset godina iste price, jedni imaju, drugi nemaju, jedni znaju, drugi ne znaju, jedni bi da saznaju, drugi nece da kazu, jedni bi da dobiju, drugi ne daju ..... he,he,he
brzo odustajes moj kljuki, sta sam ja to rekao a da nije tacnoAjd' dobro, ja se odjavljujem s polemike o ovom pitanju, ne znam koji mi k...c bi da se uopce mijesam. Valjda posljedica izjave o starom prdonji, ne zamjerite.
U svakom slucaju, moj zadnji post na ovu temu.
Pa pa momci, kako rekoh, vrijeme ce pokazati.ljudi kupuju smart televizore, pa posle dokupljuju boxove, lose im da gledaju tv kanale na compovima, a ne znaju da ih puste na smartovima, imaju par lista, ali hoce jos i to one najbolje ..... znaci ....
Автоматски споено мислење:
brzo odustajes moj kljuki, sta sam ja to rekao a da nije tacno![]()
jel' se to onda prelazi na legalne provajderePa pa momci, kako rekoh, vrijeme ce pokazati.
P.S. Nista osobno drug, da ne bi neko pogresno svatio, jbg.
Nemam se obicaj mijesati u ovakve stvari, ja sam nekakav stari prdonja cije misljenje u principu nista ne znaci, ali onako sa strane gledajuci, bila bi stvar opce kulture kad vec dijelite tudju pamet da se zahvalite autoru istog, osobito zbog cinjenice da ga niko nije pitao moze li to objaviti ( jeste da je to neka prastara verzija ali nema veze).
Mozete me slobodno popljuvati zbog mog stava, samo bih napomenuo stvar o kojoj smo pricali prije vise od godinu dana: pazite sta pozelite.
Sto vise ljudi bude imalo tu i slicne stvarcice nalazit ce se sve manje listi, a i one koje nadjete ce trajati sve krace.
Ovim pristupom samo pomazete vlasnicima panela da cim prije zakrpaju rupe tako da ce tih stvari posljedicno biti sve manje.
Sad vidi cuda, opet ce zbog tog pristupa na golu ostati oni kojima to najvise treba, jbg.
No kako rekoh, slobodno nastavite i slobodno popljujte moj stav, nema veze.