Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, da li mi neko moze staviti link onog sajta gdje mogu traziti dostupne FTA kanale frekvencije, i sve satelite!?
Pozdrav, da li mi neko moze staviti link onog sajta gdje mogu traziti dostupne FTA kanale frekvencije, i sve satelite!?
https://www.lyngsat.com/
https://en.kingofsat.net/
Netreba kriviti nikoga,nemora značiti da je lista procurila sa ovog foruma,ima "hakera" još ,a kao što neko napisa na forumu listu je objavio neko ko ima toga na bacanje a ne mi koji molimo po forumima za listu...nemozemo nikom suditi bez dokazaZnaci zokiniko je unistio listu
Nek ti ja sa srecom ali znas da ovde nije mesto za reklamu, jer ovde niko ne kupuje liste..Dobro jutro, sad sam dobio informaciju, za sve one koji su mi pisali. Novi IPTV samo što nije startovao. Svi zaposleni su u poslednjim pripremama za početak rada.
Jedini IPTV koji će imati kanale koji niko nema.
Neki od njih su novi kanal UHD - RTS 4K (3840x2160) , kristalno jasna slika i ton kakav se retko čuje.
Tu je i ostali RTS paket pored standardnih rts kanala, ovde imate i RTS KLASIKA, RTS NAUKA, RTS SVET.
I ja sam imao tu listu i skontam juce ne radi, kad slucajno na telegramu vidim da se dijeli i sve mi je bilo jasno jbg!Netreba kriviti nikoga,nemora značiti da je lista procurila sa ovog foruma,ima "hakera" još ,a kao što neko napisa na forumu listu je objavio neko ko ima toga na bacanje a ne mi koji molimo po forumima za listu...nemozemo nikom suditi bez dokaza
Budite mi živi i zdravi u ovoj 2021 godini
Biće listi neko će se sjetiti i nas luzera što se tiče IPTV
...i moji skaneri takodjer ima da ih "upoznaju..."Ja imam samo test listu koju sam dobio jer poznajem ljude.
Posalji mi test liniju na pm ,da vidim kvalitet liste. Trazim da kupim liniju stara je istekla 31.12.2020Ja imam samo test listu koju sam dobio jer poznajem ljude.
Sve isto osim rts sta su dodali 4k.Jedan server sve sportske strane ima 4k.Nek ti ja sa srecom ali znas da ovde nije mesto za reklamu, jer ovde niko ne kupuje liste..