- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
razgovaralo se u potpuno drugom kontekstu, a "Francuz" je znalac koji je mnoge poducio i naucio (da bi se oni kasnije kitili tudjim perjem)treba znati tko je @Francuz2,valja se

znamo i ko je francuz.......treba znati tko je @Francuz2,valja se

odličan sa merom, jedno 10 bota, pase kao okolokućni travopasa, ja mislio neki dobar skener
ne mogu oni to potrošiti što narod i narodnosti nakupe, a imaju i separator za jednokonekcijske liste, odmah ih bacaju, ima i reverse code pegled skripte!!, tako da no sikiriki, bolji od OB 1.3.6 gde moraš u configu usaglasiti 15 stavki, ovaj samo jednu i eventualno proxy, samo da je bio ranije, pre V3 i cloudflare-a. To je Salezli ,majstor čudotvornih jednostavnih alata NEZABORAVNI!D3n1s-a sam pomenuo, jer mi je zamerio, sto sam nekada davno rekao, da pojedini skeneri "kupe" sve sto se njima preskenira
ista osoba
veruj, da mi nista od toga ne treba, (ne znam ni koristiti to) verovatno samne mogu oni to potrošiti što narod i narodnosti nakupe, a imaju i separator za jednokonekcijske liste, odmah ih bacaju, ima i reverse code pegled skripte!!, tako da no sikiriki, bolji od OB 1.3.6 gde moraš u configu usaglasiti 15 stavki, ovaj samo jednu i eventualno proxy, samo da je bio ranije, pre V3 i cloudflare-a. To je Salezli ,majstor čudotvornih jednostavnih alata NEZABORAVNI!
Автоматски споено мислење:
ista osoba
Sritni blagdani imenjače!

i sve sam to nasao na netu, pre vise od decenije
 i sve sam to nasao na netu, pre vise od decenijeTriba Ti i ovo u sastavu te grupe mrežnih alataveruj, da mi nista od toga ne treba, (ne znam ni koristiti to) verovatno sam
zaostao u razvoju, koristim samo: wotweb, simple tv player, http proxy scanner,
network ip scanner i tcp port scanner
i sve sam to nasao na netu, pre vise od decenije
koji ce miTriba Ti i ovo u sastavu te grupe mrežnih alata