Pozdrav svima,
da li moze neko da mi izvuce m3u od sledeceg servera:
Molio bih da mi posalje m3u na pp.Hvala unapred.
da li moze neko da mi izvuce m3u od sledeceg servera:
Molio bih da mi posalje m3u na pp.Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам јас, само нема да добиеш.Здравејте нјакој има ли мак адреси за този портал ако може на лично с'обштение http://89.187.181.97:80/stalker_portal/c/
tako nekako, mi koji sami ne znamo naci, znamo prekopirati......Mislis sa Telegrama ili od Borana Turcina, od 1.10 je Boran drzi na Telegramu
А имаш ли нјакој портал с б'лгарски канали ?Имам јас, само нема да добиеш.
Што не бараш по бугарските форуми.
Тука само слика може да видиш, нема таму бугарски канали:
![]()
Околу 300 stalker_portal/c/ бугарски сервери.А имаш ли нјакој портал с б'лгарски канали ?
На лично може ли малко информација?Околу 300 stalker_portal/c/ бугарски сервери.
![]()
Na SF nema prikaz serija, externi titl, biranje audio titl itd... Nego kako na ovom 6.0 ubaciti ekran tj rezoluciju uklopiti izlazi mi slika zumirana. Ili je ovo vezao na vlc plejer vrlo cudno, vratim na 4.0 slika normalno u ekranu.Onako,cisto iz radoznalosti probao...Ovo je mala maca u poredjenju sa SF Player-om.Znaci,za 5 minuta sam ga izbrisao sa PC.Moje licno misljenje a i stvar ukusa.
http://box.worldiptv.in за този портсл имаш ли мак адрес? Ако може налично.Околу 300 stalker_portal/c/ бугарски сервери.
![]()
Čestitke
![]()
Hrvatski rukometni savez on Instagram: "#ehfeuro2020 ♀️ SVE ste nam omogućile❣️ ❤️ Bravo KRALJICE, bravoooo❣️❤️ #crohandball #handballispassion"
9,047 likes, 119 comments - hrs_insta on December 15, 2020: "#ehfeuro2020 ♀️ SVE ste nam omogućile❣️ ❤️ Bravo KRALJICE, bravoooo❣️❤️ #crohandball #handballispassion".www.instagram.com
e sad se ustabilio, samo brzo treba da ubacim portal i MAC, dok to radim stoji na 80%, ali posle conect-a i kad otvorim kanal radi normalno , hoće da zabaguje pa onda vrti, dok ga ne restartujem, ali videt će mo.(pošto ne znam šta je, izbrisao sam post, koji si Ti video)Meni to isto radi. Imam procesor i7, 8RAM, win 10 64 i diže mi procesor na 80% čim ga otvorim. ventilator izbacuje toliko topline, da bih mogao mokru kosu sušiti umjesto fena![]()