Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ma kralj si
Автоматски споено мислење:

Molio sam da me se makne
Jesi ali na koji nacin nakon sto sam te prebacio u zelene obicni user,jer si pa skoro pa svaki dan ulazio a doprinosio si pa nista i to duze vrijeme.I jos si lupetao po forumu tako i onako bi letio van velim ti usao sam u tom trenutku dok si se raspisao po forumu.Bilo ti ispod casti sto si pozelenio ali nikakva korist od tebe.Tako ni mi placemo za tobom,ni ti za nama i finito gotovo.Trebao si mi reci hvala sta si me izbrisao zelja ti se ispunila i namoj sad trazit krivca sam si si kriv.

[QUOTE = "panelrazarac, post: 9127419, član: 85638"]
Jesi ali na koji način nakon što sam te prebacio u zelene obične korisnike, jer si pa skoro svaki dan ulazio doprinos si pa nista i to duze vrijeme.I jos si lupetao po forumu tako i onako bi letio van velim ti usao sam u tom trenutku dok si se raspisao po forumu.Bilo ti ispod insti sto si pozelenio ali nikakva korist od tebe.Tako ni mi placemo za tobom, ni ti za nama i finito gotovo.Trebao si mi reci hvala sta si me izbrisao zelja ti se ispunila i namoj sad trazit krivca sam si si kriv.
[/ CITAT]
Dobro panelček ohladi, da sam znao prije da ti radis na tom forumu vjeruj mi s tobom nikad nebi imao posla. Sorry poznam te i privatno ali nisam mislio da si takav lik. Bolje da svi ovdje sheramo mišljena i pomažemo drugima a ne da se prepucavate. i drago mi je što si i mene izbacio s foruma nakon što sam napisao da ću podijeliti liste i doprinositi forumu. isto imam screen poruka i post uploada i taman u tom trenutku block.

nisam skenirao a snalazio sam se nekako imao sam listu radila skoro godinu i stala ja sam zadovoljan sa jenom samo da radi
pogledaj pm

Здраво, дајте некоја m3u листа.

Поздрав
pogledaj pm

Pozdrav svima ako može jedna ex yu lista bio BiH zahvalan pozzz hvala unapred
pogledaj pm

Последно уредено:
Probija se vjetar hladan
Sve u hladnom stanu škripi,
Samo ljubavi sam gladan,
A kroz misli sjeta sipi.

Ja sam oblak neba snježna
Ja sam brod bez kormilara,
Moja bol je neizbježna
Olupina ja sam stara.

S tobom u sastavu
Neću razvit zastavu,
Da vide svi
Kad me potopiš...

Na pučini mi je mjesto,
Da beskrajem plovim često
Moje ceste sve su duže,
Ja u ruci držim uže
I gubim se u san
Ponekad sam tako umoran!

Dobro vam jutro dobri ljudi.Miran vikend vam želim.

Dux ne lupetaj ja sam te licno izbacio iz takozvanog vipa,i kad sam vidio da tamo lupetas sta si obican user,prcio sam te i van poklopio se moj ulaz na forum i tvoje laprdanje.Drugo nemas ti pojima sta sve ima na forumu,to nikad ni neces saznat,a koliko sam siguran i neznas,jer nisi ni mogao vidit to.Pitas me kako se forum zove iptv pozitive,pa ja kad sam ga otvarao takoreci sam ,banovac mi pomagao dao sam mu ime generacija.Zasto sam otvorio forum zato jer se nisam slagao da se naplacuje vip clanovima,vampir i drustvo.Zna se ko se zalagao za tebe i rapca da budes u administraciji ja nisam,posto si usao nekako si i promjenio ime forumu kad sam ja bio neaktivan zbog obiteljskih stvari.Kasnije nisam stvarao pizdarije zbog imena.Kad sam otvarao forum zarekao sam se da ce to biti najbolje mjesto za druzenje.Na pocetku nije bilo tako jer je jedan mislio da je kralj i sam kreirao ko ce di bit i sta radit.Kako je i on prdnuo licno sam ga banirao znas o kome pricam forum je prodisao,odlaskom jos jednog postao milina.Danas imamo vrhunske decke u administraciji,jednostavno sam na sve njih ponosan,imamo i vrhunske clanove,kao sto su mugi,i ostali da sad ne nabrajam.I nazadnje jako vazno forum je od sviju clanova nije moj niti od bilo koga drugog i tako treba bit.Uopste ja nisam bitan forum ce zivit u to sam siguran jer decki su odlicni.
Svako se treba osjecat dobrodosao i od svakog zavisi koliko ce doprinjeti da forum bude jos bolji.Bio si dio ekipe vise nisi i kraj prici.
Ovaj Dsuki je zeljan vlasti ko Donald Tramp :pos: ! Sta si se uzivio jebote forum vise , idi bjezi ti otvorio forum e boze na kakve je grane pala i ova informatika ! Dodje mi tacno da bacim PC kad procitam ovakve stvari .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom