dobro jutro
dobro jutro
Автоматски споено мислење:
dobro jutro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Može biti nekoliko razloga da ne radi. Jesi li probao VPN?ljudi lista ima 600 konekcija
lista je aktivna .... ima 118 aktivnih
ali kod mene neradi
dali moze pomoc
ljudi lista ima 600 konekcija
lista je aktivna .... ima 118 aktivnih
ali kod mene neradi
dali moze pomoc
kanala i kite, sta da gledam na njima majke ti, ovo je samo da se moze reci imam neke nove kanale i lista mi je duza a kvalitet nula, meni bezveze totalnoOvi novi ne prestaju da iznenađuju... I tako novi kanali u ponudi ...
Skay TV
BTV
Balkan TV
Caribrod
Prva Hercegovačka
M1 Family itd....
Ceo svet skockan u jednom paketu.
Različiti od drugih, korak ispred svih...
kako istraziti Flussonic?
Hvala, pomogao si mi..ispratio sam tvoj savet i upao u podesavanja NASA-nog nuklearnog programaKad istrazis sve druge opcije zaintrigira te Flussonic i onda skontas da je on vrlo cesto pocetak svega u IPTV labirintima![]()
@Svicar najvjerovatnije da i sam pretplatnik gleda istovremeno tv....pokusaj da ubacis podatke u SF player i pusti neki od kanala. pritisni tipku A na tastaturi laptopa i vidis koliko ih je aktivnih korisnika. SF player je za Windows OS.Pozdrav vsem...imam url + mac, ko dam v stalker portal player pokaže kanale, vendar nič ne predvaja. Kako kugotovit če je zaklenjen na geolocation? Ali kaj bi lahko bil problem, da ne dela?