Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja ne znam dsuki dal ćeš ti ikad nešto napisati na ovom forumu a da se ti beskičmenjaci ne jave da potvrde tvoje mišljenje...Ti i da prdneš čini mi se da bi se oni javili da kažu kako miriše u stvari...Neverovatno kakve karaktere imaju pojedinci...Pogotovo taj matori šovinista!

Последно уредено:
Ja ne znam dsuki dal ćeš ti ikad nešto napisati na ovom forumu a da se ti beskičmenjaci ne jave da potvrde tvoje mišljenje...Ti i da prdneš čini mi se da bi se oni javili da kažu kako miriše u stvari...Neverovatno kakve karaktere imaju pojedinci...Pogotovo taj matori šovinista!
Tko je ovde matori ???
Tko je tebe nesto pitao?

dali osven na bitka i dva brata, gi imate sretnato programite MRT4 i MRT5? i na koii listi?

Jel ima neko voljan da mi posalje PETNET na PP???
:oeoeoe:
Nemam tamu makovi, vaka im odat kanalite
500.png
Na sekoe menuvanje na kanalot se menuva i onoj niz od brojki i bukvi.

Se cudam sto seuste rabotat, se trudat deckite. Ako zapne, od skoro imaat user-agent.
500.png

Vidim opet kukate sve ce stati , ja pola godine nisam otvorio SF Vip player ...od 80 servera koje sam unutra pohranio pola ih i sad radi sa istim mac adresama.
to je dobro ali ide negde okolo 2000kb/s nema kvalitet to druze,kako moze takav strucnajak kao tobom da se zanima sa ovakvi listi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom