- Член од
- 19 октомври 2016
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 2.303
Oguglao sam na gluposti, javim se jednom godišnje čisto da pozdravim.sad ce pifi da ti odgovori![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oguglao sam na gluposti, javim se jednom godišnje čisto da pozdravim.sad ce pifi da ti odgovori![]()
ne znam u koju grupu ja po tebi spadam, pa razmisljam da li da ti otpozdravim ili neOguglao sam na gluposti, javim se jednom godišnje čisto da pozdravim.
Ajde,pozdravi ga.ne znam u koju grupu ja po tebi spadam, pa razmisljam da li da ti otpozdravim ili ne![]()
Ova ti je dobraAjde,pozdravi ga.
Samo tako,da imamo godinu dana mir.![]()
hehe na koga pricas te glupostima kad vidis da negde se stvara guzva odmas se dovuces ovde.Kako ce prodzemo bez tebe ovde.Ajde stiga spamal ovde odi uzmi neka lista iz VIP na SF i stavi ovde da gledat ljudi.Oguglao sam na gluposti, javim se jednom godišnje čisto da pozdravim.
Moze meni, ako ti nije teskoАвтоматски споено мислење:
naravno da moze, nema na cemuMoze meni, ako ti nije tesko
Hvala unapred
Dobrocinitelj si tek kada podjelis.i sad recite da nisam dobrocinitelj![]()
Ja ne znam dsuki dal ćeš ti ikad nešto napisati na ovom forumu a da se ti beskičmenjaci ne jave da potvrde tvoje mišljenje...Ti i da prdneš čini mi se da bi se oni javili da kažu kako miriše u stvari...Neverovatno kakve karaktere imaju pojedinci...Pogotovo taj matori šovinista!Ova ti je dobra