Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nova lektira.

Attachments

• 123081170_3850802431599429_7708157632708343980_n.jpg
    123081170_3850802431599429_7708157632708343980_n.jpg
    47,6 KB · Прегледи: 26
pifi, pokusavam da im objasnim, da prenos neke utakmice sa drima ne kasni, a da ne moraju imati satelitsku antenu da bi ga gledali :D

pifi, pokusavam da im objasnim, da prenos neke utakmice sa drima ne kasni, a da ne moraju imati satelitsku antenu da bi ga gledali :D
Drug moj, meni se čini da se ti samo kurčiš jer znaš nešto što većina ne zna, a ne da pokušavaš nešto objasniti..ništa osobno (lično).. ;)
Автоматски споено мислење:

..samo moji dojmovi..

Jel ima neko da posalje Orion ili ExeNet listu?
tesko da ce ti to neko dati

Drug moj, meni se čini da se ti samo kurčiš jer znaš nešto što većina ne zna, a ne da pokušavaš nešto objasniti..ništa osobno (lično).. ;)

..samo moji dojmovi..
bas ti hvala, nisam se nadao to od tebe, nekoliko puta sam objasnjavao po raznim forumima sve o drimovima

cld.png

kod "sultana" (ili bilo gde drugo) pokupis zakljucane drimove, vidis iz koje su drzave, ubacis njihove liste i mozda ti neki otvori, a sve to bez skeniranja

a, kad ti otvori listu, nikom je ne dajes, i gledas je na miru

milion x sam to rekao

i to ih u box ubacis i gledas na TV-u

pa, leti otvoris prozor, da kada padne go, i komsija cuje :D

Последно уредено:
i, jos nesto, drimove gledate obicno na portu 8001, a mozete ih traziti na raznim drugim portovima, i ne zaboravite, da listu jedne drzave, mozete gledati na adresi drima iz druge drzave, i to sam vec rekao nekoliko puta, jer zavisi s kog satelita ide

Pozdrav. Trebao bi EPG koji radi za naše programe...
Svi koje sam probao više ne rade...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom