Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nectar-mk.ddns.net:7878
Може ли некој mac или m3u листа на Private да ја видиме таа листа прво. Благодарам.
Автоматски споено мислење:

Имам проблем со сателитската, па ако има некој да ми помогне да откријам каде ми е проблемот ќе му бидам многу благодарен. Имено се работи за сателитот на 16E ги наоѓам сите транспондери само еден 11231(каде што ја има Арена 3 СРБ) никако не можам да ја искенирам, Прашањето е дали до Чинијата или е до dream-от ?????

Imam problem sa Satelitom 16E svi transponderi mogu da skeniram samo jedan 11231(gde se nalazi Arena 3 RS) nemogu da iskeniram. Pitanje je dali je neshto u vezi Tanjira ili je dream ?

Последно уредено:
Може ли некој mac или m3u листа на Private да ја видиме таа листа прво. Благодарам.

Имам проблем со сателитската, па ако има некој да ми помогне да откријам каде ми е проблемот ќе му бидам многу благодарен. Имено се работи за сателитот на 16E ги наоѓам сите транспондери само еден 11231(каде што ја има Арена 3 СРБ) никако не можам да ја искенирам, Прашањето е дали до Чинијата или е до dream-от ?????

Imam problem sa Satelitom 16E svi transponderi mogu da skeniram samo jedan 11231(gde se nalazi Arena 3 RS) nemogu da iskeniram. Pitanje je dali je neshto u vezi Tanjira ili je dream ?
Screenshot.png
Pazljivo unesi podatke sa slike i mora da radi LP.

Hvala na ove podatke, ima ih i na kingofsat i lyngsat, i imam kanale koji sam preuzeo od liste, ali kad zatrazhim kanale samo na te kanale dobijam 0 %, evo kao primer sad u momentu SK 1 HD 11741 imam 92%. Zato sam pitao gde je problem.
cudno,kao prvo SK1 nije na toj navedenoj frekfenciji sto si naveo 11741 ni u jednom paketu total/max na 16e,obrisi kanale koji ne rade gdeje arena 3 na tom transporderu pa pazljivo unesi podatke i probaj da skeniras rucno,ako nece slikaj i posaljimi sliku podataka u poruke da vidim koje si uneo i kako.

Hvala na ove podatke, ima ih i na kingofsat i lyngsat, i imam kanale koji sam preuzeo od liste, ali kad zatrazhim kanale samo na te kanale dobijam 0 %, evo kao primer sad u momentu SK 1 HD 11741 imam 92%. Zato sam pitao gde je problem.
SK1 HD ti ide 11471/30000/H (total tv) a ti si napisao 11741.
Ako se ne ukucaju parametri ispravno naravno da nema ni rezultata.

hhaha
sama skripta to radi prijatelju
lijep pozzz [/ automerge] [/ automerge]

[QUOTE = "ogorelica, post: 9105782, member: 89455"]
sedi gazda i lupa blockade za scan 2020-10-16_114135.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom