- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Slazem se, totalno bezveze lista, ima puno boljih, nisu u pitanju samo strimovi nego kompletna usluga ( EPG, logo, VOD ...)BEZVEZE lista... Na stotine ih ima boljih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se, totalno bezveze lista, ima puno boljih, nisu u pitanju samo strimovi nego kompletna usluga ( EPG, logo, VOD ...)BEZVEZE lista... Na stotine ih ima boljih
Yes, forum is down.http://iptv.deluxeplay.live:80/get.php?username=nryozkyg&password=sUS2rf6j75&type=m3u_plusАвтоматски споено мислење:
https://svenase.com/This Forum Is Down?
Imao je svoj sajt o IPTV i drugim oblasima i dosta jaku grupu programera ali neznam cime su se bavili i najednom je nestao i sajt i on.Sad mi nesto pade na pamet kad spominjete taj forum, pa gdje nestade @Vampire , ili bolje receno, koji mu je sad nick?
Drugovi dolazi vrijeme ĆORKEImao je svoj sajt o IPTV i drugim oblasima i dosta jaku grupu programera ali neznam cime su se bavili i najednom je nestao i sajt i on.
Evo provokatoraevo ćak mi ni nije stalo... znam da ćuvate te liste.. ako bude provokacija.. stavljam cijeli panel
Sad mi nesto pade na pamet kad spominjete taj forum, pa gdje nestade @Vampire , ili bolje receno, koji mu je sad nick?
Ma jok ko to jos gleda samo ti pici sve vanevo ćak mi ni nije stalo... znam da ćuvate te liste.. ako bude provokacija.. stavljam cijeli panel
Kako doso tako oso.Inace iz Istre je unutrasnjost,bavio se poljoprivredom,elektricar po zanimanju,pa upisao programiranje igrice i to,izgledao ok ispocetka,ja sam cak i razgovarao sa njim ispocetka,povampirio se kroz noc dalje je bio kaus.Iako ja snosim krivicu sta sam ga doveo na forumSad mi nesto pade na pamet kad spominjete taj forum, pa gdje nestade @Vampire , ili bolje receno, koji mu je sad nick?
Ma ne moze vampir da ima drugi nick...Sad mi nesto pade na pamet kad spominjete taj forum, pa gdje nestade @Vampire , ili bolje receno, koji mu je sad nick?