- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
bravo @laki1982Real Url: dmtn.tv:8080 Status: Active Created: 15/10/2019 22:15:05 Expires: 14/10/2022 23:00:00 Active Connections: 154 Maximum Connections: 300
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bravo @laki1982Real Url: dmtn.tv:8080 Status: Active Created: 15/10/2019 22:15:05 Expires: 14/10/2022 23:00:00 Active Connections: 154 Maximum Connections: 300
u bre omladinac za tebe oma imas pm.
Iskreno ne gledam niti me niko ne pita al upropastavati liste koje nisu javne je steta..
jesi probao drugi stb?ima ih jos...kad vec kazes da su makovi okej.Poštovanje svima. U zadnje vrijeme mi "ispada" stb prilikom gledAnja filma iz videoteke. Ekran se nakon 15 -20 min. zacrni i kada vratim na listu filmova više ne mogu ući niti niti u jedan film, niti bilo koji tv program gledati iako mi dozvoljava "listanje" istih. Kada izađem iz programa i ponovo uđem bude u redu nekoliko min. i zatim ponovo ispad. I tako stalno. Nadogradio sam stb novijom verzijom, ista stvar. Deinstalirao sam i ponovo instalirao, i opet isto. Događa se na bilo kojem serveru tako da nije u ptanju loš Mac ili spor internet. Stb_pro je instaliran na Philips android tv. Je li imao netko sličan problem? Neka ideja kako to riješiti? Hvala u naprijed![]()
Moze biti da te tvoj "internet provider" zeza.Poštovanje svima. U zadnje vrijeme mi "ispada" stb prilikom gledAnja filma iz videoteke. Ekran se nakon 15 -20 min. zacrni i kada vratim na listu filmova više ne mogu ući niti niti u jedan film, niti bilo koji tv program gledati iako mi dozvoljava "listanje" istih. Kada izađem iz programa i ponovo uđem bude u redu nekoliko min. i zatim ponovo ispad. I tako stalno. Nadogradio sam stb novijom verzijom, ista stvar. Deinstalirao sam i ponovo instalirao, i opet isto. Događa se na bilo kojem serveru tako da nije u ptanju loš Mac ili spor internet. Stb_pro je instaliran na Philips android tv. Je li imao netko sličan problem? Neka ideja kako to riješiti? Hvala u naprijed![]()
Jesam drug, imao sam verziju 1.1.9 i nadogradio je sa 1.2.7. I događa se isto s obadvije verzije.jesi probao drugi stb?ima ih jos...kad vec kazes da su makovi okej.
A kako to riješiti? VPN- om?Moze biti da te tvoj "internet provider" zeza.