pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma stao je on davno na noge, to je bila forica da ga se ne dira. Umjesto da je poslao pravim ljudima jednu listu sa stotinjak konekcija on mislio na socijalu proći...Kupiš kod Z. Zanga
Автоматски споено мислење:
he he, pogledaj bolje panel, ,a dobar ti bio štos, "dok ne stanemo na noge", sad ste stali i svako svoje![]()
Da sam slikar, rekao bih kistom, Vratio ti opet mjerom istom. Vratio ti i što nisi dala, Onog trena kad si odustala. I mada zvuči kao kletva Ovo kletva nije, Tek gorčine sjetva Odavno, od prije... Kada si me osvajala Granice si pomjerala, Mom si svijetu ime dala, Pa od svega odustala. I sad osta jedan lik Nepriznati umjetnik. Da sam pjesnik bila bi mi muza, I bila bi svaka moja suza, Pjesnik bi ti lovorike brao, Pa te svojom tugom ovjenčao! I mada zvuči kao kletva Ovo kletva nije, Tek gorčine sjetva Odavno, od prije... |
ozbiljno vam kazem, eno ima macova za king box, koliko hocesovdje kod nas medo raznosi postu....telegram kasni poprilicno![]()
Pozdrav...lahko tudi jaz dobim linke? hvalaOnima kojima sam MAC ispratila, provjerene su na STALKERU.....i rade!!!Прегледај го приврзокот 258684
Ja sam to krekovao odavno, ima na netu. a probaću. Mada mislim da nije tu problem. Odlično se sakrili preko clouflare. Ipak, hvala na informaciji.Kupiš kod Z. Zanga
he he, pogledaj bolje panel, ,a dobar ti bio štos, "dok ne stanemo na noge", sad ste stali i svako svoje![]()
Pa vani ih na tisuce i rade od tih da napravic comnbu sta su vani do penzije si miran ako su skuzili o cemo pricam,mada nije to vise in ima bolje ali otom potom uzivajmokoje crno skeniranje
imas na telegramu maceva od njegaZnae li nekoj kako se gleda ova cudo http://m.tvviet.tv
a samostalne umjetnike sta sa njimapozdrav za sve amatere iptv-a, profesionalce i poluprofesionalce ne pozdravljam
http://king-box.club sa dobrim mac-om radi