- Член од
- 27 август 2013
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 312
top-iptv.netbump
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
top-iptv.netbump
Gledanje (na miru - sam, ili nesto u dogovoru sa boljom polovinom) kanala na velikom TV-u u dnevnoj sobi, (ili nesto manjem u spavacoj sobi) je moguce dok si sveze ozenjen i dok su deca mala, a kasnije sve teze ! Ponovo je nesto tako moguce, kada deca odu, a ti ostanes sa boljom polovinom ! U medjuvremenu treba ti barem 4 TV-a, da bi pogledao nesto na miru ! Tako da dnevnu sobu i mirno gledanje zaboravite !A, za mladog coveka (devojku) svoja soba - svoj raj, pa kol'ko para- tol'ko muzike !
Автоматски споено мислење:
A, sto se tice auta, (ista prica, lepo sam rekao zetu) bolje dva manja, kasnije i tri, cetiri (slabija-jeftinija) nego jedan veci, (bolji-skuplji) inace ces ici peske !![]()
sorry, stariji covek, jbgZapricao se ti fino,....![]()
New servers for king-boxzna li netko kako ide adresa portala Kingboxa za M3U listu, jeli ista kao i za adresu portala na stb emu?
Poslanoneko raspolozen da da, world m3u listu sa exyu kanalima, hvala unaprijed..
Mozda i ja nakratko dotrcim!I ja sam iduci tjedan u Navalji, pa ti mogu pomoci oko tih sisati švabica!
Decki placam sve dodite,za poludit 3 na plaziMozda i ja nakratko dotrcim!![]()
![]()
može i meni brate? prije pola godine sam dobio i gledao sam ponekad i sve je radilo do neki danPoslano
Автоматски споено мислење:
@dadoxy jesi li živ? Nadam se da te zemljotres nije previše uzdrmao...
Nekad živim, nekad životarim, Put putujem, sve sporije starim, Dok je dobrog društva meni Sve zeleni, sve zeleni. Sve od petka do nedjelje rane Svi dođite koliko vas stane Dok je dobrog društva meni Dani su mi ispunjeni Vikendaši, vikendaši Nek se pjeva, nek se praši Život ide, đavo nosi zlo Ispijamo pune čaše Dok pjevamo pjesme naše Da je bolje nebi valjalo |
U pravu si
Nekad živim, nekad životarim,
Put putujem, sve sporije starim,
Dok je dobrog društva meni
Sve zeleni, sve zeleni.
Sve od petka do nedjelje rane
Svi dođite koliko vas stane
Dok je dobrog društva meni
Dani su mi ispunjeni
Vikendaši, vikendaši
Nek se pjeva, nek se praši
Život ide, đavo nosi zlo
Ispijamo pune čaše
Dok pjevamo pjesme naše
Da je bolje nebi valjalo
Dobro vam jutro dobri ljudi.
jel zna neko???decki neki MAG player za LG tv ??