Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj ne seri ko jos gleda preko maceva liste to je za prvi razred to skeniranjezlocko sad ce sve izbaciti vase liste i macove na forumima stranim i nasim https://nettv.serbianforum.info/login
znam ja i zlockama sta ga hvalis bre pitajte za zlocka koje i sta je a ne ovi juce dosli i kurce se sanekim listima ma daj bre trebas prvo slinu d aobrises pa tada ulazis na paneli hahaha kao ja sto ulazim na panel koji hocu
Автоматски споено мислење:
ako neznas za zlocka pitaj sotu on ce vam reci koje i sta je
Ma ajde covjece ne lupetaj iptv je stvarno nesto velikooo u zivotu ,bolje da si si stvarao dom i nesto napravio da ostane iza tebe ,jebalo te iptv.Imaj muda i reci kosi i sta si a ne dolazizite tu sa nekim novim nickovima i lupeta zivotne gluposti iptv.Stvarno u 21 stoljecu ovisimo o nelegalnom gledanju aj nije ti ovo afrikarazarac jedi govna malo i popi vodu kad sam ja radio sa iptv ti si jedo govna i pacija i to sa velikim ukusom
i ja mamu njegovuznam ja i zlocka![]()
A to je velik iptv strucnjak moze da ti proda za 5evra sve i svasta.znam ja i zlocka![]()
je i bikova muda sam cuoA to je velik iptv strucnjak moze da ti proda za 5evra sve i svasta.
I na Malesevac kazi mu dabide pokreativen@panelrazarac
внимавај малку на своето изразување и зборивите којишто ги користиш!!!!!!!!!!
Spašavaj , tetka iz Slovenije me ubi zašto više ne može gledati telku!!!Slovenci, kliknite ovde, poslat 'cu kako se gleda SLO