Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jesu li to braca izbacili RTS programe iz svih lista?

da, napokon pravo pitanje o iptv-u...
kako riješiti liste koje rade na sf playeru da rade i na android boxu?
pozdrav svim forumašima!!!
ne znam kakav je odgovor na pravo pitanje, ali miriše na to da se STBEmu već dugo koristi u tandemu sa skenerima, pa kako su skeneri sve više out tako i STB, kompromitovan je, mislim da SFVIP ima drugi pogon (MPV)
Автоматски споено мислење:

Jesu li to braca izbacili RTS programe iz svih lista?
Ima tu nešto i restrim liste od twobro (ne bih navodio,ali znate ih),nemaju RTS123,????
Ali skoro sve druge, imaju........

2020-05-27_161205.png
2020-05-27_161852.png

Последно уредено:
Da tako je svabo nije ziveo u ex yu kao doticni a isto tako iptv ima veliku vaznost kod cirilicne tastature tako da su mu ljudi na kajgani trebali objasniti povezanost IPTV-a sa cirilicnom tastaturom
Ja nemam pojma kakva je veza izmedju ta dva pojma, ajd pomozi mi ugrijati vodu pa objasni tu veze, radozna sam jako

da, napokon pravo pitanje o iptv-u...
kako riješiti liste koje rade na sf playeru da rade i na android boxu?
pozdrav svim forumašima!!!
mislis macovi koji rade na sf a na stb nece
Автоматски споено мислење:

A sta mislis da te neki svabo to isto pito, dali to znaci da te provocira, ima dasta ljudi u svijetu pogotovo ovih mladjih koji nemaju pojma kakvi su to znakovi kad vide kirilicu, nemojte odmah sve smatrati nekim glupostima i provokacijama, dobro je sto sve znamo, i imamo pa i tu klavijaturu
obrazovani ljudi citaju jedno i drugo bez problema

Последно уредено:
pa da, dosta naših i stranih listi više ne radi na android boxovima već samo na sf playeru (windowsi)...štetaaaaa!!!

Da tako je svabo nije ziveo u ex yu kao doticni a isto tako iptv ima veliku vaznost kod cirilicne tastature tako da su mu ljudi na kajgani trebali objasniti povezanost IPTV-a sa cirilicnom tastaturom
jok, samo nas je u Vojvodini bilo oko 500000 pre IIWW, a sada nas ima par hiljada ;)

pa da, dosta naših i stranih listi više ne radi na android boxovima već samo na sf playeru (windowsi)...štetaaaaa!!!
Sve sta vredi radi odlicno a ujedno sve ide na smart tv aplikaciji odlicno.Tako da ne vidim brigu za mene je pink pink gdje god se on vrtio i u kojoj god listi.A da treba imati 100 pinkova u 100 servera ne vidim svrhu toga.

Sve sta vredi radi odlicno a ujedno sve ide na smart tv aplikaciji odlicno.Tako da ne vidim brigu za mene je pink pink gdje god se on vrtio i u kojoj god listi.A da treba imati 100 pinkova u 100 servera ne vidim svrhu toga.
a dobro, vama stručnjacima možda radi, ali većini nas koji nisu toliko potkovani ne radi;)

Ljudi dragi pustite tastature , ćirilicu i latinicu , udrite glazure ko ovi majstori :D

деновиве,,наидов на некаков тв панел,,,,,,со 565 хххххх канали :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom