drug,pyrana je tuzlak(komšija)Pyrana druže,od jutros razmisljam šta li je to zanimljivo ili posebno sa ovom tvojom porukom te si dobio dosad 12 lajkova i nemogu da skontam, pa ako možeš da mi malo približiš u čemu je fora....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
drug,pyrana je tuzlak(komšija)Pyrana druže,od jutros razmisljam šta li je to zanimljivo ili posebno sa ovom tvojom porukom te si dobio dosad 12 lajkova i nemogu da skontam, pa ako možeš da mi malo približiš u čemu je fora....
sajo да не ечлен овде.....инаку млад да си ти)))poznajete li ovoga
![]()
Safet Hadzic Sajo - Hej zoro ne svani - (live) - NNK - EM 04 - 13.10.2019
https://fondacijanikadnijekasno.rs/Muzika: Nazif GljivaTekst: Nazif GljivaAranžman: Dragan Stojković BosanacMenadzment: +381 63 1509 888 , +381 64 11 76122 ...www.youtube.com
izbaci ovo dzubre iz racunar samo ti zauzima mesto uzmi stavi malo nesto pametno.Imam 100 listi sa 1 konekcijom. Računa li se to kao jedna od 100 konekcija?
Bakrena noć, ko vino pitko, Noćas mi ipak ne treba nitko, A pjesma bi sjela, I družina cijela. Pogled daljine i tiha sjeta, Putujem noćas do kraja svijeta, Vino nek teće, Jer rana peče. Neću suze varalice, Neću vidjet tvoje lice. Duši sto je za sve znala, Samo njoj od srca hvala. Kad se stisne u grudima, Zaplakat ću pred ljudima. Ujutro će i noć pasti, Moja rana nikad srasti. |
i tebi sinko vagabundo, pjesnicke duse.Dobro vam jutro dobri ljudi.
Da li ima neko stream Extra FM TV Cro?
Evo poslušao sam te. Imam sad ovo, samo nisam siguran hoću li moći gledati jer piše max 0 konekcija?izbaci ovo dzubre iz racunar samo ti zauzima mesto uzmi stavi malo nesto pametno.
Jeste ba, ne znam što prave ovakve liste kad imaju nijednu konekcijua, kakve su to liste, koje ne rade, a isto tako pise
bolja mi je onda ona sa jednom konekcijom, koja radi![]()