Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma radi fantastično to je nešto zabrljalo u njegovom os
Malo sken iptv
![]()
Автоматски споено мислење:
Malo nordvpn
![]()
Manzera
Gariba od skenera , vidis da ti je config all , znaci to mu je sve sto je nasao u karijeri , ja sam izbacivao slike gdje za sahat toliko nadje i gdje se vidi timer, tanak si ko i skener.
Daj da vidimo za koliko si dana to skidao 10 ili 15 nest
trazio sam ti samo jedan acount od nord nisi mi dao ali eto na 2% vec 100 kom naso ali hvala opet kome treba nord nek pise na pmMa radi fantastično to je nešto zabrljalo u njegovom os
Malo sken iptv
![]()
Malo nordvpn
![]()
Manzera
Moze li jedan acount ?trazio sam ti samo jedan acount od nord nisi mi dao ali eto na 2% vec 100 kom naso ali hvala opet kome treba nord nek pise na pm
Ona je mirno more, Nema ni jedne bore. Ni poprijeko ni uzduž Koji je sretnik njen muž?! Ona je prava vila Od 150 kila. Ona je majka za pet, Ja samac i probisvijet. Dobri su njeni geni Neka rodi i meni. Uvijek je vatra bila Od 150 kila. Iza svake svoje riječi stojim Kada ću te sresti dane brojim. Budi moja super tajna veza Nek nas tuku svi iz mitraljeza. Budi mi vođa, ljubavi žarka Jer ti si moja Noina arka Ništa manje i ne možeš bit Ti si rođena da budeš štit! |