- Член од
- 1 март 2016
- Мислења
- 144
- Поени од реакции
- 208
Poslatopozdrav, dali netko ima ekstra listu http://portal.geniptv.com:8080
hvale je kao najbolja?, pa reko da probam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslatopozdrav, dali netko ima ekstra listu http://portal.geniptv.com:8080
hvale je kao najbolja?, pa reko da probam.
Naravno ,kad bi muz i zena u HR recimo imali 3000 eura prihode ,naravno da ne treba ic od kuce,samo ja imam drugi problem, ja sam vise od 40 godina vani.Tako da je meni odlazak u HR u goste a kuca u EU daleko tisucama km.sorry, mislio sam da radis u Hrvatskoj
Автоматски споено мислење:
cerka mi je master ekonomista, i radi u Novom Sadu, u jednoj privatnoj firmi za 1000e - samo radi poredjenja
ovi sa sss po 1000e, a ona 2000e i nema potrebe nigde da se ide
sin mi ekonomista - radi kao terenski komercijalista i tuce po 1000 e (srecom skroman, pa mu dosta)![]()
ma šta neznamo ,bolje ne pricaj glupostiZa one koje za sad vi jos neznate izgleda a u to sam uvjeren sto posto i nek tako ostane cim duze
Ma pusti te pleyere hahaha sve je to jedno sranje obicno i ti macevinisam nesto zadovoljan ovom sahbaz cetvorkom, bolji su mi 2 i 3
dobijam i ovo obavestenje kada izlazim iz njega
samo primecujem i kazem, a sta je to sada cool (ili je uvek i bilo)Ma pusti te pleyere hahaha sve je to jedno sranje obicno i ti macevi
Ti me patak zaobidi u sirokom krugu i ne obracaj mi se vise dok sam ziv,imas sotu i njega zajebavajma šta neznamo ,bolje ne pricaj gluposti
Moze reupload na neki tadzikistanski serverSahbaz player , nova verzija 4.0. Nisam jos licno testirao ..volio bi cuti vase utiske
Probao sam par stalkera i vidim da ih čita Sahbaz i rade , to je jedna od pozitivnih promjena ..koliko primjecujem da je brzi dosta kod ucitavanja i pokretanja nego prethodna verzija ..isto tako uvedena je mogucnost ubrzavanja i vracanja , backward i forward opcijom kod filmova, kao i timer.. sto nije bio slucaj u prethodnoj verziji i sto mu je bio veliki nedostatak po meni.
P.S. vidi sta uhvati na prtscr na filmu , Obama Obama
Прегледај го приврзокот 246654
Moze reupload na neki tadzikistanski serverNemoj slucajno na sendspace, megaupload, mediafire, ...
![]()
Moze reupload na neki tadzikistanski serverNemoj slucajno na sendspace, megaupload, mediafire, ...
![]()