Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено од модератор:
Protuvrijednost srpskog dinara ćete najlakše shvatit tako što uvijek odbijete dvije cifre i onda je to približna vrijednost u eurima..to je najlaksi recept da bi imali uvid ugrubo sta i koliko placate kad kupujete nesto u Srbiji.
npr 100 dinara = 1 euro
1000 dinara = 10 eura i sl..

Protuvrijednost srpskog dinara ćete najlakše shvatit tako što uvijek odbijete dvije cifre i onda je to približna vrijednost u eurima..to je najlaksi recept da bi imali uvid ugrubo sta i koliko placate kad kupujete nesto u Srbiji.
npr 100 dinara = 1 euro
100 dinara jedan euro......malo sutra...brzo bi ti propao kad bi tako menjao....dodaj jos 17,18 ili 19 dinara....danas je 117,55....

Jbte ovi sa SF postali isto tako nedodorljivi kao oni nekada sa zezalice,a u prsa se tukli mi smo ovo , ono Sa izuzecima (saskon,boki,salezli,uglavnom oni koji stvarno znaju) ostali samo sateliti njihovi ne mozes im prici. Ne smes ih pitati nista ne smes da se bunis nedaj boze da napises sta se njima ne svidi to racunaj odma brisanje ili banN.Nesmes da iznesrs suprotno misljenje odma te proguta mrak.Ja sam ovde zdusno hvalio SF SALEzli player jer stvarno zasluzuje svaku pohvalu,ali ovi sateliti sve kvare
I zato ja uvek kazem KAJGANA je zakon za sve forume ovde mogu da se suceljavaju misljenja manj carke (naravno sve u granicama pristojnosti) svadje itd Al zato nikad nije dosadno uvek ima nesto novo da se sazna i izvan iptv,dok god drugih med i mleko monotono dosadno do zla boga da im nije salezli napravio tu igracku kozna dal bi uopste i dolazio tamo neko
Zato je nas Mare ovde car koji ne dozvoljava da ovde bude monotono med i mleko

O cemu ti pricas sad sam pogledao zadnji ban na Serbianforumu bio 09.04.2020.

Pa ja ovde na Kajgani napisem nesto a banuju me trajni ban na drugim forumima sto sam napisao nesto na Kajgani.

Последно уредено:
npr 100 dinara = 1 euro
Na 100 eura izgubijo bi 15 eura , na 1000 eura izgubijo bi 150 eura , dobro bi zaradijo

@simkela
cicija si prava,pricam o ljudima koji povremeno trose u toj valuti da bi imali neku pribliznu sliku o vrijednosti valute kako ne bi imali osjecaj da daju bogatstvo kad taksista od Terazija do Sajmista ili konobar u kafani zatrazi 500-600 dinara ..
Dinar varira, nije stabilan ali u zadnjih 10 godina ovaj orjentir je sasvim dovoljan i dobar za nekoga ko je gost tu.

@simkela
Dinar varira, nije stabilan ali u zadnjih 10 godina ovaj orjentir je sasvim dovoljan i dobar za nekoga ko je gost tu.
Dinar krajem oktobra 2010. za jedan evro moglo da se dobije 107,45 dinara.
danasnji kurs 117 dinara .
za 10(deset godina ) se podigao za 10 dinara ili ti 1 dinar godisnje .
Tako da nema nista od variranja ,najstabilnija valuta zadnjih 10 godina.

E ali zato sve drugo poskupelo jedno 200-300 % od pljeske do praska.
Kilo cajne kobasice najbolje bilo oko nove godine 900 dinara sad je 1600.
Ja dizel pre 30 dana placao litar 163 dinara .
Ja telefon vec 2 godine mesecno mobilni placam 999 dinara ,neograniceno ka svima minuta price i poruka do septembra a od septembra isto to 1700 ako nepodignu jos vise do septembra.

Последно уредено:
@simkela
cicija si prava,pricam o ljudima koji povremeno trose u toj valuti da bi imali neku pribliznu sliku o vrijednosti valute kako ne bi imali osjecaj da daju bogatstvo kad taksista od Terazija do Sajmista ili konobar u kafani zatrazi 500-600 dinara ..
hahhaaaa..pa dobro,nek sam cicija...ajde ako ti nisi posalji mi jedno sto evrica...
Автоматски споено мислење:

tako je sefe.....a u poslednje tri godine skoro se nikako nemenja....

pa i ja sam napisao da je dobar orjentir u zadjih 10 godina , a ta varijacija je neznatna ..

Kilo cajne kobasice najbolje bilo oko nove godine 900 dinara sad je 1600.
Ja dizel pre 30 dana placao litar 163 dinara .
U oktobru 2016. godine euro je bijo 123,5 dinara

Na 100 eura izgubijo bi 15 eura , na 1000 eura izgubijo bi 150 eura , dobro bi zaradijo
ne bi izgubio nista , nisam mijenjacnica vec samo osoba koja kupuje u Srbiji i treba mu orjentir o vrijednosti valute ...u izlogu stoji majica na kojoj pise 6000 dinara , i ja znam da je to nesto malo manje od 60 eura i to mi je u tom trenutku sasvim dovoljna informacija .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom