- Член од
- 24 октомври 2017
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 579
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas pmKad iskljucim proxy u openbullet ondak javlja error in block request i ne radi nista
Sve je tako kako kažeš.Ja neznam sta toliko kukate ama bas sve ali sve se moze gledat u vlc,smart iptv i na stb emulatoru,sve vam ide.Vrhunski serveri voze fenomenalno,ali ponukani losim iskustvom u proslosti to se sad sera u krugu takoreci obitelji od poverenja.A posto sam ja izgubio poverenje u dosta ljudi jako pazim kome sta dajem ono sta vredi.Ima x novih stvari sto se jos nezna u rasirenom krugu i daj srece oni koji znaju da zadrze za sebe,jer mac nam je primjer kako ljudi ne razmisljaju vec oce bit kraljevi.
Maske ti brzo padaju bez brige budi to se vidi na kajgani jako jako dobroDefinica po kojoj odlucujes ko meces sta dati kome ne. Covjek zivi sa zenom 10 God. Pa sazna nesto dagaje izradila. A kamoli ti na forumu da znas koje kakav.
sva finta da dobijes nesta sa davno izvestni u internet,tako samo majstore u ovo izkustvo pretvaranija moze dobit moze nesto ali oni sa mnogo malo.Maske ti brzo padaju bez brige budi to se vidi na kajgani jako jako dobro