Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ma nije bas tako kad sme dosli 681 leto tada nije bilo turka ovde.Ajde Piffi cuti,znas dobro da tvoji Bugari su pola Turci,pola Srbi
Nisam ga gledao do sada, a evo svečano se zaklinjem da neću ni ubuduće gledati Hayat... Možda ću otići na tu njihovu stranicu da vidim spisak OTT operatera, može biti da mi koji fali. Ali i dalje neću njih gledatiMolba
Koliko vidim na screenu se ne vidi nista sto bi dalo ukazati da se radi o Turcima i turskim forumima vec se vidi samo mail i you tube link tog Arapina i po user name-u /mailu , a i po jeziku kojim pise na you tube kanalu.Zar je bitno sta je doticni? Pisu za Turske forume a ne Shabaza kao turcina, ogromna razlika.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Kakav nacionalizam, ne blebetaj..pa nema valjanog restorana i hotela u Beogradu u kojem Dadoxy nije docekivao budan zore. Ja nemam problem s tim da odvojim primitivne smradove od ljudi.Mene zabole sta ko krade, uopste se moj post ne odnosi na to vec na cinjenicu da se potencija kako "Srbima turci krivi za sve"... odmah na nacionalizam se ide, cemu to? Siguran sam da kad je napisan taj post da se mislilo na Turske forume a ne Shabaza al ajde nebitno, nek krade sta ko hoce
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Pamtin jedan put sam te videl da izlazis iz restorana u BG ali to su bili drugi vremena.Kakav nacionalizam, ne blebetaj..pa nema valjanog restorana i hotela u Beogradu u kojem Dadoxy nije docekivao budan zore. Ja nemam problem s tim da odvojim primitivne smradove od ljudi.
Taj url je iz neke 2016.pozdrav svim forumasima
sa cime ???
kako pronaci ime svakog servera ???
imam samo brojeve od servere primer: http://149.202.197.115:25461
stream2.tuboff.compozdrav svim forumasima
sa cime ???
kako pronaci ime svakog servera ???
imam samo brojeve od servere primer: http://149.202.197.115:25461
Nas'o je on sta je.Pusti ga da omlati sljivustream2.tuboff.com