- Член од
- 5 октомври 2017
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 2.073
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
O ovom pisemhhahahaha..koji budala..bokser,on nezna ni sta znaci virus...mozda misli da su to neke sprave za treniranje...
Автоматски споено мислење:
nek ti tata sipu racku,debilu ...nemas ti nista,mozda imas tumor ili koronu....
Автоматски споено мислење:
..da jeste..sve je obezbedjeno bar u srbiji.....a za ovce i vunu...to pricas iz svog iskustva....
Što ćeš to raditi , digni ga na cloud i pošalji link onom ko ti se javi privatno i gotovo (nasim ljudima jer bi se iznenadio koliko stranaca prati ovaj forum )... znam da je taj sa slike objavljen javno ali bez obzira, ne moraš ga još ti toliko omasoviti.Pitanje za admine. Imam dva mac skener programa koji su sada crackani. Da je objavim ovdje?
![]()
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
Thank Dadoxy, znaš da će se proširiti ali pitam samo. A i navalit će na poruke paŠto ćeš to raditi , digni ga na cloud i pošalji link onom ko ti se javi privatno i gotovo... znam da je taj sa slike objavljen javno ali bez obzira, ne moraš ga još ti toliko omasoviti.
Pa nije ti tesko copy paste link koliko god da ih se javiThank Dadoxy, znaš da će se proširiti ali pitam samo. A i navalit će na poruke pa![]()
Moze da posaljes ako nije problemThank Dadoxy, znaš da će se proširiti ali pitam samo. A i navalit će na poruke pa![]()