- Член од
- 26 март 2020
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 2
kako mogu, imam mac adressa i portal server ili kako mogu ubaciti portal server i mac adresu u vlcsta ce ti debug??''?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako mogu, imam mac adressa i portal server ili kako mogu ubaciti portal server i mac adresu u vlcsta ce ti debug??''?
![]()
pa kravatnu,valjda....MOZE MENI U PM! STA BI HTEO ZAUZVRAT? PM
zasto.....@simkela
ne moze ti se poslati poruka
Marko čovekot e vo pravo zatvoreno mu e inboksotгледај малку подобро,,,,а не само пишуваш..билдаш постови...и темава ја претвораш во смс допишување
Прегледај го приврзокот 242997
U Njemackoj nestala posiljka od 200 000 maski.Niko ne zna gdje suПиратите денес!!!
![]()
САД „киднaпиpaaт“ големи пратки на маски од Кина наменети за најпoгодeните земји?
Американски купувачи кои располагаат со огромни количини пари во кеш успеале да „пригpaбат“ голема пратка со заштитни маски од Кина наменета за еден од најпoгодeните региони во Франција, велат француски официјални лица, пренесува „Гардијан“. Пратката била на авион на аеродромот во Шангај...365.com.mk
Автоматски споено мислење:
Права дезинфекција
Видео
www.facebook.com
Moram stati u zastitu za "Starbucks1" sto se tice "simkela" Ni ja ne vidim "isprati poraka"гледај малку подобро!!!!,,,,а не само пишуваш..билдаш постови...и темава ја претвораш во смс допишување!!!!
оти ќе ја банираме и LulLy или како беше вториот или третиот ник
Прегледај го приврзокот 242997
1 upravo I kazem da na zapadu nije zlatnona balkanu je deset puta bolje nego na usranom zapadu..ok...pogledaj malo oko sebe...italija,spanija,nemacka,engleska..aaamerikaaa ..sve moj do moga,ti ubacuj tvog politicara gde oces naseg nediraj...
Автоматски споено мислење:
posalji..ja ti vratim za uzvrat......