Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
A cuj ts liste, ajde objasni sta je. Vec se tu javno provaljujes. Kakve su to liste da nije samo mozda extenzija takva. Odgovori strucnjaku
Duks4.ts
Jel sad ovo ts lista o kojoj ti pricas strucnjaku. Evo postavicu i sliku za raju da znaju o cemu pisem. A ti prvo osnovne pojmove nauci pa onda glumi hakera ovdje nekome.
malo se skockaj i ne provociraj clanove

Svi ste spremni kritikovat i pametovat nešto ˝stručnjaci˝, ja ne vidim da se iko od vas ponudio da podijeli nekom višekonekcijsku listu , Elmu ih je podijelio na desetine ..mozda i stotine i sad je kao bitno čije su ...

Evo ovako , pozivam svakoga od nas da napiše od koga je ikada dobio višekonekcijsku listu...

Ja ću prvi :

Elmu986
Xeonn
Zsenjak
Brzi Miško
Ogorelica

E hajde gospodo dobrotvori , da vas vidim ...date pišljivu listu s jednom konekcijom čovjeku i kao nešto ste pomogli.

P.S. ako sam nekog zaboravio neka se javi slobodno, a mislim da nisam !

Автоматски споено мислење:

Svi ste spremni kritikovat i pametovat nešto ˝stručnjaci˝, ja ne vidim da se iko od vas ponudio da podijeli nekom višekonekcijsku listu , Elmu ih je podijelio na desetine ..mozda i stotine i sad je kao bitno čije su ...

Evo ovako , pozivam svakoga od nas da napiše od koga je ikada dobio višekonekcijsku listu...

Ja ću prvi :

Elmu986
Xeonn
Zsenjak
Brzi Miško
Ogorelica

E hajde gospodo dobrotvori , da vas vidim ...date pišljivu listu s jednom konekcijom čovjeku i kao nešto ste pomogli.

P.S. ako sam nekog zaboravio neka se javi slobodno, a mislim da nisam !
Ljubomora je cudo , mozes mislit da ljudi izbace pp od prije par godina da su ovi isti pisali i moljakali za liste :)

Автоматски споено мислење:

Ljubomora je cudo , mozes mislit da ljudi izbace pp od prije par godina da su ovi isti pisali i moljakali za liste :)

Prave se dobrotvori al ono baš perfidni su do bola... ušute se ko pice kad čovjek dijeli liste pa mu onda traže mane , eh nisu njegove liste ....a njima davao čovjek isto ...
pa pozvat ćemo brate ljude, članove foruma da napišu 5 ljudi za koje smatraju da su im najviše pomogli tu na forumu pa ćemo vidjeti na kojem mjestu će biti ti bijednici ...

Evo moj slucaj ! :)
Slabo sam dobijao visekonekcijskih lista, a i to sto sam dobio, kratko je trajalo !
U poslednje vreme par od dadoxy i elmu986 !
Medjutim, na jednom forumu, dilber dasa ih postavlja ! ;)
Ali i ovo da kazem - dobio sam od jednog lika poznatu jednokonekcijsku listu, koja radi evo vec par meseci, tako da ......

A, najvise lista sam uopste dobio od: dsukija, panelrazaraca, internationala, zokiniko-a i bayernforever-a !
A, koliko je to ljudi, prebrojte sami - 1 ! :D
A, istom tom coveku sam dao dobar drim, koji evo traje vec 3 godine ! ;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom