- Член од
- 4 ноември 2019
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nettvplus ide preko njih.A ko kome pripada to ne zna ni baba VangaJel koristio neko GO4TV?
Piše da je to legalni IPTV? Mada mi je to čudno jer daju 250+ kanala, a znam da ostali legani ne daju toliko![]()
Nikada neznas sta je i sta nije.....Nettvplus ide preko njih.A ko kome pripada to ne zna ni baba Vanga![]()
Greska si drugar ,GO4YU i pripadja na Telekom Srbija a NetTv Plus i pripadja na United Group,znaci najgolemi konkurenti .Nettvplus ide preko njih.A ko kome pripada to ne zna ni baba Vanga![]()
A koja im je logika da za 15 evra daju 250+ kanala za inostranstvo, a ovde u ovim našim zamljama mi plaćamo kablovsku duplo više a dobijamo duplo manje?Greska si drugar ,GO4YU i pripadja na Telekom Srbija a NetTv Plus i pripadja na United Group,znaci najgolemi konkurenti .
Nema tu logike,cisti bezobrazluk....A koja im je logika da za 15 evra daju 250+ kanala za inostranstvo, a ovde u ovim našim zamljama mi plaćamo kablovsku duplo više a dobijamo duplo manje?
Pisi im email i prasaj gi ,https://go4yu.com/tv-page,navodna ponuda na kanali.A koja im je logika da za 15 evra daju 250+ kanala za inostranstvo, a ovde u ovim našim zamljama mi plaćamo kablovsku duplo više a dobijamo duplo manje?
Jbg.Nisam coravGreska si drugar ,GO4YU i pripadja na Telekom Srbija a NetTv Plus i pripadja na United Group,znaci najgolemi konkurenti .
Olovno nebo je nad ovim mjestom, Ja krivom stranom, a poznatom cestom. Gore visoko, pomješale se zvijezde, Svaka ko suza se u meni gnijezde. Na ovu dušu što miriše na više Padaju kiše... Al' ti me zvati nećeš, ja nisam tvoja vrsta. Ta odluka je tvoja, konačna i čvrsta Reći ćeš samo idi, produži stranom krivom, To što te tjera dalje, mene još drži živom. Olovno nebo i ja sam ispod tog, Udišem svaki atom, a zapravo tek smog... |
Dobro jutro i tebi vagabundoDobro vam jutro dobri ljudi.Želim vam ugodan vikend.
Olovno nebo je nad ovim mjestom,
Ja krivom stranom, a poznatom cestom.
Gore visoko, pomješale se zvijezde,
Svaka ko suza se u meni gnijezde.
Na ovu dušu što miriše na više
Padaju kiše...
Al' ti me zvati nećeš, ja nisam tvoja vrsta.
Ta odluka je tvoja, konačna i čvrsta
Reći ćeš samo idi, produži stranom krivom,
To što te tjera dalje, mene još drži živom.
Olovno nebo i ja sam ispod tog,
Udišem svaki atom, a zapravo tek smog...
Прегледај го приврзокот 237926