Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
open bullet je aktivan al jos par dana i endeeeeeeeee kome ste platili za config dzaba vam :)

ima nas koji smo sami napravili config ... a ko je kome placao, to ne bih znao ....

Jel postoji neki checker da proverim do kog datuma traju, one Stalker C linije?

Sve mi se cini, da ovoliko interesovanje za domace servere, samo govori o tome da vlasnici "prate situaciju" na taj nacin ! ;) :)

Jel postoji neki checker da proverim do kog datuma traju, one Stalker C linije?
Ima ih vise pa isprobaj:

open bullet je aktivan al jos par dana i endeeeeeeeee kome ste platili za config dzaba vam :)
Open Bullet aktivan još par dana ? nemoj me nasmijavati druže .. OB je prije svega kao što znaš multi-alat za svasta ponesto , a IPTV je tek jedan mali dio čime se taj moćni alat bavi..
Možda config u ovom obliku neće skoro vrijediti , ali ni to neće stati tako brzo , no da će raditi u nekom drugom obliku nije uopste upitno !

Open Bullet aktivan još par dana ? nemoj me nasmijavati druže .. OB je prije svega kao što znaš multi-alat za svasta ponesto , a IPTV je tek jedan mali dio čime se taj moćni alat bavi..
Možda config u ovom obliku neće skoro vrijediti , ali ni to neće stati tako brzo , no da će raditi u nekom drugom obliku nije uopste upitno !
pa sta sam ja napisao nepisem o autima jbt nego o iptv
Автоматски споено мислење:

friske kamiondzije

tko zeli na pm

Последно уредено:
NOVA IPTV tko zeli na pm dajem

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom