Jednostavnije je preko MAC adrese i zalijepiti link nego upisivati 100 ili 200 znakova. Isto tako i za EPG. Osim ako nemas android tipkovnicu. Onda je puno jednostavnije.Nema potrebe da ubacuješ liste od njihov sajd...najbolje e direktno u player da upišes linkove od liste.... i liste ti se apdejtuje auto svaki put kad ih izabereš...
Lista se moze azurirati na opciji Refresh unutar aplikacije a update je kod svakog novog pokretanja i povlaci sve kanale koji su na serveru.
Автоматски споено мислење:
Kod mene na Androidu ide kao xml datoteka. EPG je u tar.gz extenziji. Raspakiraj sa 7zip i postavi negdje na hosting i upisi taj link. CHMOD treba biti 0755 ili 0777 a update sacekaj oko 24 sata.Jedno pitanje: ne radi mi SerbianForum EPG u Kodiju. Imam ga na Android IP Boxu i nece da radi... Probao sam i sa PC-a, opet nece.
Cak sam i ubacio link u bit.ly i stavio custom link i opet nece da vuce nista.
Tagovi su mi povezani svi.
Sta da radim?
Ne treba nikakav pass na free verziji....pozzz,kad ide preko ovog zadnjeg,trazi i pasport da se stavi....moze pomoc....
Promjenjen je dns a radi sa ip adresom i portom.Pozdrav ekipa, koja je nova adresa za gradinu ili je port mozda promjenjen?
Thanks a lot,hvala!!!
Последно уредено: