Zašto ne odgovorite na e-mail ??? Želimo kupiti EMD IPTV, ali ne dobivamo odgovor? U čemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iptv extremeMože li netko preporučiti neki dobar android player za m3u, da može više lista? Za Pefect player znam i koristim ga, ali htio bih isprobati još neki ako ima![]()
aj pposalji molimteja toga imam na 1000000000
posali jedna molimtejos malo... Ko god zeli ponovo da gleda nas paket mi smo tu.Svi koji su iz exyu dobice u pola cije liste na godinu dana a ovi nasi koji su po evropi,Americi itd... ide ful cijena.
progtv odličanMože li netko preporučiti neki dobar android player za m3u, da može više lista? Za Pefect player znam i koristim ga, ali htio bih isprobati još neki ako ima![]()
Nemoj meni nikako.....Ne treba mi...ima vas Mlogo![]()
Koja je razlika? On te ispiša, nakon toga ti da listu i ti mu sve oprostiš.Moram te ispraviti, on je juce vredjao...
pa narodi voli Daj dajLjudi,kako vas nije sram da tražite a skoro sam siguran da svi imate sto za gledat,prije par dana neko je objavio paket visekonekcijskih domacih listi i vecina ih radi bez problema,a i elmu je valjda dijelio na mp koliko sam primijetio ponajbolje visekonekcojske liste,i opet vam nije dosta nego cekate da vam covjek da gradinu na sedmicu ili najvise mjesec dana
Nebrini nista vise nedijelim nikome tak da...без Чико си ништо)))
некој старо нов член си ,,изглед по испадиве ,,и држењево
имај колку сакаш.....
доброе ,навреме те предупредија да го иабришеш постот....
помалку КУ77ЕЊЕ!!!!!!!!!!!
ОВА ДО СИТЕ!!!ЧЛЕНОВИ..
и не го претворајте форумов во ЧАТ препукување!
I koji je najbolji? i ja ih isto trazim da ustanovim dobar a da je blizu dobar kao sahbazovOtt Navigator, TiviMate, iMplayer
Ja mu nisam trazio , niti cu, a i ne vidim da trazio neko ko je usao u sukob sa njim.Koja je razlika? On te ispiša, nakon toga ti da listu i ti mu sve oprostiš.
Sta ti je to druze, o kakvoj donaciji se radi??? Jel to neka stranica ili neki skener, malo je nepregledno, nista ne razumem o cemu se radi??? Koliko se placa???