- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
"I naravno da nismo najpametniji, pa posetite druge forume pa cete videti s cime ljudi sve barataju, taj denis, "salezli", pa i losmij su male mace za njih. Ne mislim sad da omalozavam ove nabrojane, samo kazem da oni kod nas vaze za najbolje, najstrucnije, a preko ima likova koji hakuju Amazon, bitcoin, Ebay, prave takve skripte da se najezis. Odma da kazemd a ne mislim na ljude do kojih je "tesko doci", dobio sam OB sa konfizima od nekog arapina iz Nemacke, lik mi je poslao sve te confige, covek zgrce pare od toga, prodaje Amazon kodove, Ebay, Netflx.. da ne nabrajam. Nismo mi bas najpametniji.
Samo se vecina njih ne zamara s ovim IPTV jer nema tu nikakve zarade, ali plati im i napravice ti sve sto hoces."
Tako je @Gargamel83 !
"Ovde par ljudi drzi svoje panele, i onda iz zavisi objavljuje tudje, da komsiji crkne krava. "
Tako je @Gargamel83 !
Zato se ne treba nervirati, frustrirati i ispravljati krivu Drinu !

Nego, gde nece trzati liga veceras, da napravimo neku primamu !
Samo se vecina njih ne zamara s ovim IPTV jer nema tu nikakve zarade, ali plati im i napravice ti sve sto hoces."
Tako je @Gargamel83 !
Автоматски споено мислење:
"Ovde par ljudi drzi svoje panele, i onda iz zavisi objavljuje tudje, da komsiji crkne krava. "
Tako je @Gargamel83 !
Zato se ne treba nervirati, frustrirati i ispravljati krivu Drinu !

Nego, gde nece trzati liga veceras, da napravimo neku primamu !

Последно уредено: