Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako cemo istinu,ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da SFVIP-Player- daje vise -pusta i mac i m3u ,a pusta i preko SF linka i jos po nesto,ako se i to ucacka bice jos bolje,za sve.Ako cemo istinu, ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da je sahbaz prvi dao, nista vise !![]()
Svaka cast, cestitao sam im na radu i trudu !Ako cemo istinu,ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da SFVIP-Player- daje vise -pusta i mac i m3u ,a pusta i preko SF linka i jos po nesto,ako se i to ucacka bice jos bolje,za sve.
Ja koristim i jedan i drugi.
2. pitanje - da li bi se salezli player "pojavio" da se nije "pojavio" sahbazov player ?!
Karel ČapekKakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
A, ko je to mogao da gleda liste iz stalkera preko sf linka od 1.8.2019 ?!
2 meseca i 10 dana kasni sahbaz.![]()
Inace sahbaz i tamo na Turskom forumu jos su Playlist Scanner & Checker D3n1s-ov prepravljali i prikazivali da su oni to pravili i jos po nesto.
Tako da i ovaj SFVIP-Player by Salezli nebi me cudilo da ga isaraju i prikazu kao njihov.
Moglo je da gleda preko 100 i nesto ljudi.A, ko je to mogao da gleda liste iz stalkera preko sf linka od 1.8.2019 ?!
Prvi javno objavljen stalker mac player je sahbazov player !
Jbg. nisam mogao ja !Moglo je da gleda preko 100 i nesto ljudi.