Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ako cemo istinu, ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da je sahbaz prvi dao, nista vise ! ;)
Ako cemo istinu,ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da SFVIP-Player- daje vise -pusta i mac i m3u ,a pusta i preko SF linka i jos po nesto,ako se i to ucacka bice jos bolje,za sve.
Ja koristim i jedan i drugi.

Ako cemo istinu,ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da SFVIP-Player- daje vise -pusta i mac i m3u ,a pusta i preko SF linka i jos po nesto,ako se i to ucacka bice jos bolje,za sve.
Ja koristim i jedan i drugi.
Svaka cast, cestitao sam im na radu i trudu !

2. pitanje - da li bi se salezli player "pojavio" da se nije "pojavio" sahbazov player ?!

gledanjelistipreko-SF-linka4edc63a46c103269.jpg
sahbaz-player10-januar8766560c2a61f3a9.jpg
2 meseca i 10 dana kasni sahbaz.
Inace sahbaz i tamo na Turskom forumu jos su Playlist Scanner & Checker D3n1s-ov prepravljali i prikazivali da su oni to pravili i jos po nesto.
Tako da i ovaj SFVIP-Player by Salezli nebi me cudilo da ga isaraju i prikazu kao njihov.

gledanjelistipreko-SF-linka4edc63a46c103269.jpg
sahbaz-player10-januar8766560c2a61f3a9.jpg
2 meseca i 10 dana kasni sahbaz.
Inace sahbaz i tamo na Turskom forumu jos su Playlist Scanner & Checker D3n1s-ov prepravljali i prikazivali da su oni to pravili i jos po nesto.
Tako da i ovaj SFVIP-Player by Salezli nebi me cudilo da ga isaraju i prikazu kao njihov.
A, ko je to mogao da gleda liste iz stalkera preko sf linka od 1.8.2019 ?!
Prvi javno objavljen stalker mac player je sahbazov player !

Последно уредено:
:facepalm:
Nemogu da verujem kakvi bolesnici ovi Turci.
Evo banovali me malopre na Turskom forumu,zato sto sam ovde napisao da je SF pusten pre i zato sto sam napisao da su ukrali i prepravili Playlist Scanner & Checker D3n1s .pislali mi PP i napisali sve ovo gore i posle 10 min ban
Turcibana24866ae28bf04e6.jpg

Последно уредено:
Ovaj SF vip plejer pravi kojeg SALEZLI napravi,a kojeg Kajgana slavi, može li se koristit na android boxovima?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom