- Член од
- 11 јануари 2020
- Мислења
- 561
- Поени од реакции
- 4.520
Stari lisci ka ti ne propuštaju ništa.Dobro vece, sta sam propustio ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stari lisci ka ti ne propuštaju ništa.Dobro vece, sta sam propustio ?!
Bio u u " Kinšasi na službenom putu"Pa gdje si drug.. dugo te nije bilo..?
Sad stig'o s ladjenja !Pa gdje si drug.. dugo te nije bilo..?
mene kad su sudili ,jedna od tacaka optuzbe je bila ,svedoci su zamerili i rekli da sam kriv jel lajkujem tvoje postove.Sad stig'o s ladjenja !![]()
U jbte.. ja sam onda slijedeći u frižideru.mene kad su sudili ,jedna od tacaka optuzbe je bila ,svedoci su zamerili i rekli da sam kriv jel lajkujem tvoje postove.
Druga tacka optuznice , bio sam kriv sto sam na Turskom sajtu pisao Turski
normalno da si kriv, kad pogresnog coveka lajkujesmene kad su sudili ,jedna od tacaka optuzbe je bila ,svedoci su zamerili i rekli da sam kriv jel lajkujem tvoje postove.
Druga tacka optuznice , bio sam kriv sto sam na Turskom sajtu pisao Turski
Hmmmm , ništaDobro vece, sta sam propustio ?!
" Kinšasi na službenom putu" -----"u zatvoru"Bio u u " Kinšasi na službenom putu"
Ija sam bio nedelju dana u Kinšasi na sluzbenom putu.
Video sam ga tamo ,samo smo bili u razlicitim hotelima.
Sadašnji neprikosnoveni Kralj Dreamboxa, a nekada prije u svoje vrijeme i videoteka , filmova za odrasle i čega sve još ne is back !!!Dobro vece, sta sam propustio ?!
dadoxyyyyyyyyyyy najboljiiiiiiiiiiiiiSadašnji neprikosnoveni Kralj Dreamboxa, a nekada prije u svoje vrijeme i videoteka , filmova za odrasle i čega sve još ne is back !!!
Legenda kaže da ne postoji evropski dreambox u koji on ušao nije, a da mu je Zgemma davale milione samo da se ostavi te svoje strasti , ali dobri duh Evrope koji bdije nad siromašnim drimovima i puni ih kvalitetnim listama na opšte čuđenje vlasnika istih nije se dao potkupiti .
Robin Hood modernog vremena , Njegovo Visočanstvo g- din Starbucks![]()