Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Takvi su svi sa SF, cast izuzetku Losmiju koji je ljudina za sve njih.Aj otpepaj ..dosao si tu pokazati i kurciti se s nekim bezveznim alaticem koji ne vrijedi pisljiva boba jer ce onaj koji je napravio player bez dileme otkloniti te probleme koji isti ima i onda se ko uvrijedjena nevjesta ponasas kad ti se kaze ono sto si zasluzio. Papcino jedna !
Takvi su svi sa SF, cast izuzetku Losmiju koji je ljudina za sve njih.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ne znam druže , meni je Denis bio vrh ..s Losmijem nisam direktno kontaktirao ali vjerujem da je ok osoba čim se trudi napraviti te alate i podijeliti ih bar s nekima ..., Boki i Šota su mi odgovarali korektno i direktno na neke poruke koje sam im slao , za ostale ne znam ..Inace oni su puni sebe kako "pomazu" ljudima, dajuci im mrvice a za sebe cuvaju najbolje, a i te mrvice sto daju drugima sluzi da njima pokupi sve sto nadjete. Osim Losmija koji je stvarno momak na mestu, tamo nema osobe da valja.
et nebih slozio stobom ni 1% ima ih osim losmija al opet zavisi kako za koga isto kao i ovde,trazim listu dvojica daju deset ih se smijeInace oni su puni sebe kako "pomazu" ljudima, dajuci im mrvice a za sebe cuvaju najbolje, a i te mrvice sto daju drugima sluzi da njima pokupi sve sto nadjete. Osim Losmija koji je stvarno momak na mestu, tamo nema osobe da valja.
Active | 16.6.2019. 15:59:11 | 17.7.2020. 15:59:11 | 0 | 0 | 1 |
Radi...et nebih slozio stobom ni 1% ima ih osim losmija al opet zavisi kako za koga isto kao i ovde,trazim listu dvojica daju deset ih se smije
Автоматски споено мислење:
jel radi ovaj server
Active 16.6.2019. 15:59:11 17.7.2020. 15:59:11 0 0 1
Tesko ces jos uvek naci sinhronizovani Frozen 2.. Mi smo pre neki dan gledali, engleski audio, jbg.
Sta ti podrazumevas pod tim "obradjivanjem" ? Notepad++pozdrav znaj neko neki editor sto se mogu liste obradivat fala
tek kada izadje sinhonizovan na DVD biceTo sam i ja našao i vidim da ga ima ali nije sinhronizovan...