Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
badnje_jutro_dan_vece.jpg

I ti bi sve to podijelio???
Drug moj, prije godinu dana počeo sam se zanimati za ovu tematiku. Naivno sam nekim ljudima na PM tražio načine kako da sam dođem do listi. Naravno, niko nije dao ništa. Dobio sam i dobijao liste (i to zlatne liste) od @zokiniko, @panelrazarac, @iptviptv, @boki71, @fukavac itd (neka mi oprosti ako sam nekoga zaboravio). Vremenom sam shvatio zašto ljudi čuvaju famozne skenere ili konfiguracije. I ne zamjerim im. Ali nikada nisam prestao čačkati i čitati. Malo pomalo sam sam došao do nekih odgovora. I dalje to nije ništa spektakularno ali meni je zadovoljstvo.
Spreman sam uvijek podijeliti liste i to znaju mnogi. Da, namjera mi je bila da se pohvalim kako sam uspio bar djelimično.
Znam da te pogodilo što ti na PM nisam odgovorio i dao što si tražio pa si ovako reagovao.
Veliki pozdrav tebi...
Ne prijatelju, varaš se, nije mene ništa pogodilo. Međutim, da si ti meni poslao poruku na PM ja bih ti barem nešto odgovorio, pozitivno ili negativno, nebitno, jer to smatram pristojnim. Bez brige, ja sebi nađem listu, i to sam ovdje i na Sultanu naučio, ali sam htio proširiti vidike. I ja podijelim po koju listu na PM i ne mogu razumjeti da čovjek nakon poslane mu liste ni 'a' da odgovori. I ostajem pri svome, lijepiti samohvale nije bit ovoga foruma. Veliki pozdrav i tebi i nazdravlje ti današnji Badnji dan, naravno ako slaviš !!!!

Ne prijatelju, varaš se, nije mene ništa pogodilo. Međutim, da si ti meni poslao poruku na PM ja bih ti barem nešto odgovorio, pozitivno ili negativno, nebitno, jer to smatram pristojnim. Bez brige, ja sebi nađem listu, i to sam ovdje i na Sultanu naučio, ali sam htio proširiti vidike. I ja podijelim po koju listu na PM i ne mogu razumjeti da čovjek nakon poslane mu liste ni 'a' da odgovori. I ostajem pri svome, lijepiti samohvale nije bit ovoga foruma. Veliki pozdrav i tebi i nazdravlje ti današnji Badnji dan, naravno ako slaviš !!!!
Sretan ti Badnji dan i Božić. Ja ne slavim ali hvala.
Razlog što ti nisam odgovorio na PM je što vikendom odmaram pa čak i od IPTV-a :)
Načni malo i druge forume pa ćeš proširiti vidike još više.

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom