- Член од
- 8 јуни 2019
- Мислења
- 327
- Поени од реакции
- 324
naravno kad nisu sa istog izvora heheheexe net je specifican, na nekim adresama pusta sto na drugim nece, kao i na razlicitim portovima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
naravno kad nisu sa istog izvora heheheexe net je specifican, na nekim adresama pusta sto na drugim nece, kao i na razlicitim portovima
Jel može i meni diogen nova adresa

virovitica.info

virovitica.info
				Ma ljudi, nisam delio Diogen adresu, nesto drugo sam poslao coveku na PM...Jel može i meni diogen nova adresa

isti je izvor, nego su paketi drukcijinaravno kad nisu sa istog izvora hehehe

Trebalo bi malo razmislit koga nema na forumu zadnjih dana
Neovlašteno prodavali streaming televizija, nogometnih utakmica… Šteta 18 milijuna kuna! – Virovitica.info
Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske postupajući po operativnim saznanjima, proveli kriminalističko istraživanje nad 35 – godišnjakom ivirovitica.info
Zna li se ko su pocinitelji ovog dela ?

https://pastebin.com/u/XLR8RIli jos lakse, koji server je pao ovih danaTrebalo bi malo razmislit koga nema na forumu zadnjih dana

Kad je ono HOP CUP otišao , da nije u ćorku ?Ili jos lakse, koji server je pao ovih dana
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

nisam ja, necu nikad viseSad citam da je istraga prosirena na jos desetine ljudi , radi se uglavnom o jugoslovenskoj iptv mafiji , kako je grupu okarakterisala austrijska policija.
Vodja grupe je kako se sumnja osoba koju se opisuje kao strucnjaka za dreamboxe , a koja se tereti za nelegalne upade u desetine hiljada resivera sirom Evrope.
@Starbucks1 brate , ovo me podsjeca na tebe ...