Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
bolje ako imaš potvrđene statuse, objavi i daj u pp

Pozdrav.
Ako neko zna, da li postoji program-alat koji pokazuje vise informacija o MAC adresi, u smislu, iz koje je zemlje,vazenje, IP i ostalo...nek mi se javi na PM.
Hvala!

Za poceznike najbolje da ne skeniraju uopste ko moze nek se mene toga nek lijepo gleda i uziva kad pocinjes jednom skenirat vise ne gledas nista samo te vuce da gomilas to staro zeljezo na hrpe i nista ne gledas a vrijeme prolazi i prolazi.Danas si svako moze preustit legalnu tv.Skeniranje je gubljenja vremena pa kad prede u opsesiju udete u jedan zacar krug iz kojeg nema izlaza,a da ne govorim koliko pati porodicni zivot zbog iptv tako manite se skeniranja i uzivajte

Za poceznike najbolje da ne skeniraju uopste ko moze nek se mene toga nek lijepo gleda i uziva kad pocinjes jednom skenirat vise ne gledas nista samo te vuce da gomilas to staro zeljezo na hrpe i nista ne gledas a vrijeme prolazi i prolazi.Danas si svako moze preustit legalnu tv.Skeniranje je gubljenja vremena pa kad prede u opsesiju udete u jedan zacar krug iz kojeg nema izlaza,a da ne govorim koliko pati porodicni zivot zbog iptv tako manite se skeniranja i uzivajte
jel' to iz licnog iskustva govoris ?! ;) :P :D
Автоматски споено мислење:

onda nek' nadju slicne dnevne sajtove, i svakih par dana skinu po koju listu i gledaju bez nerviranja :)

@panelrazarac sta kazes - ako krenes sa kokom i maricom tu treba i stati, has ubija :)

Последно уредено:
Pozdrav za prijatelje Burmana & Imenjaka iz Lučana. Nemam ja toga mnogo, par listi samo.
Imenjace, pa ovo ti je sasvim dovoljno,sigurno imas legalnog provajdera kojeg placas tipa sbb i tako to... Ovo ti je cak i visak...

100% si u pravu ... ;)

heheheh iz iskustva ko se lati skeniranja i programa GOTOV JE .................

ako nemaposao po ceo dan coreta i trazi makove m3u liste skenere ZENSKE.........

jel' to iz licnog iskustva govoris ?! ;) :P :D

onda nek' nadju slicne dnevne sajtove, i svakih par dana skinu po koju listu i gledaju bez nerviranja :)

@panelrazarac sta kazes - ako krenes sa kokom i maricom tu treba i stati, has ubija :)
Pa da ti kazem i ja sam zaglibio u to sad se vadim polako dosta je 10 godina.Nemam vise volju onako malo za gust tu i tamo da se i podijeli ali ja sam smanjio za 80% nek ovi mladi sad ganjaju iako netreba preterivat sve u svemu svaka lista sve isto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom