- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 2.883
bolje ako imaš potvrđene statuse, objavi i daj u ppАвтоматски споено мислење:
za pocetnike, skenirajte simple playerom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bolje ako imaš potvrđene statuse, objavi i daj u ppАвтоматски споено мислење:
nemam tobolje ako imaš potvrđene statuse, objavi i daj u pp
Pozdrav.
Ako neko zna, da li postoji program-alat koji pokazuje vise informacija o MAC adresi, u smislu, iz koje je zemlje,vazenje, IP i ostalo...nek mi se javi na PM.
Hvala!
Za poceznike najbolje da ne skeniraju uopste ko moze nek se mene toga nek lijepo gleda i uziva kad pocinjes jednom skenirat vise ne gledas nista samo te vuce da gomilas to staro zeljezo na hrpe i nista ne gledas a vrijeme prolazi i prolazi.Danas si svako moze preustit legalnu tv.Skeniranje je gubljenja vremena pa kad prede u opsesiju udete u jedan zacar krug iz kojeg nema izlaza,a da ne govorim koliko pati porodicni zivot zbog iptv tako manite se skeniranja i uzivajteАвтоматски споено мислење:
jel' to iz licnog iskustva govoris ?!Za poceznike najbolje da ne skeniraju uopste ko moze nek se mene toga nek lijepo gleda i uziva kad pocinjes jednom skenirat vise ne gledas nista samo te vuce da gomilas to staro zeljezo na hrpe i nista ne gledas a vrijeme prolazi i prolazi.Danas si svako moze preustit legalnu tv.Skeniranje je gubljenja vremena pa kad prede u opsesiju udete u jedan zacar krug iz kojeg nema izlaza,a da ne govorim koliko pati porodicni zivot zbog iptv tako manite se skeniranja i uzivajte
Imenjace, pa ovo ti je sasvim dovoljno,sigurno imas legalnog provajdera kojeg placas tipa sbb i tako to... Ovo ti je cak i visak...Pozdrav za prijatelje Burmana & Imenjaka iz Lučana. Nemam ja toga mnogo, par listi samo.
Прегледај го приврзокот 225740Прегледај го приврзокот 225741Прегледај го приврзокот 225742Прегледај го приврзокот 225743Прегледај го приврзокот 225744
Автоматски споено мислење:
Zeza nešto ovo, neće neke da ubaci, iako sam smanjio na 800x600
Za poceznike najbolje da ne skeniraju uopste ko moze nek se mene toga nek lijepo gleda i uziva kad pocinjes jednom skenirat vise ne gledas nista samo te vuce da gomilas to staro zeljezo na hrpe i nista ne gledas a vrijeme prolazi i prolazi.Danas si svako moze preustit legalnu tv.Skeniranje je gubljenja vremena pa kad prede u opsesiju udete u jedan zacar krug iz kojeg nema izlaza,a da ne govorim koliko pati porodicni zivot zbog iptv tako manite se skeniranja i uzivajte
Pa da ti kazem i ja sam zaglibio u to sad se vadim polako dosta je 10 godina.Nemam vise volju onako malo za gust tu i tamo da se i podijeli ali ja sam smanjio za 80% nek ovi mladi sad ganjaju iako netreba preterivat sve u svemu svaka lista sve istojel' to iz licnog iskustva govoris ?!![]()
![]()
onda nek' nadju slicne dnevne sajtove, i svakih par dana skinu po koju listu i gledaju bez nerviranja
![]()
IPTV Links
Free IPTV Channels Links Playlist, M3U Playlist rtmp, #EXTM3U, mms, rtsp, Vlc, Simple tv, acestream, iphone, ipad, android, Kodi, IPTV Stalker and Xbmcwww.ramalin.com
@panelrazarac sta kazes - ako krenes sa kokom i maricom tu treba i stati, has ubija![]()
e ne se vidi dobro gde gledas to.