- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
ако е андроид можеш и преку STB emulator...може со мак адреса....некои листи се со токен,,и нема да ти работат како m3u листаAndroid, m3u lista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако е андроид можеш и преку STB emulator...може со мак адреса....некои листи се со токен,,и нема да ти работат како m3u листаAndroid, m3u lista
Ok, može i za stb emulator ako imaако е андроид можеш и преку STB emulator...може со мак адреса....некои листи се со токен,,и нема да ти работат како m3u листа
izgleda bas tako...ти друга работа немаш?
ако сакаш да му помогнеш на човекот,помогни му,,немој да го зафркаваш,или пак да навредуваш други членови!!!!
jedan od rijetkih koji znao i naci sto niko nije znao i znao je originalni nacin da zajebaje ove sto se prave da znaju.Sretno Hopcup i nema nijednog clana a da te nece pamtiti.pozdrav hopcupu ovo vam ostavio:
Луд човек и силен ветар не може ништо да ги запре!!!!jedan od rijetkih koji znao i naci sto niko nije znao i znao je originalni nacin da zajebaje ove sto se prave da znaju.Sretno Hopcup i nema nijednog clana a da te nece pamtiti.
ali eto otisao je zauvjek i ako ima sta lose o njemu necemo pamtitiЛуд човек и силен ветар не може ништо да ги запре!!!!
тој не знае да сподели листа или мак на порака
имасопствен панел,,,и затоа сака сите да ги уништи
не знам дали пратите се,,,пред неклку месеци,можеби цела година
излезе неговиот сервер панел...или сам се пофали,,па го немаше една недела))
незнам дали се сеќавате на неговиот панел со админ crow2...тоа е истиот со никовите crow2.hopcup,stojan25 ,,и неколку други
Не е ПОКОЈНИК!!!ali eto otisao je zauvjek i ako ima sta lose o njemu necemo pamtiti
Niie umro, opusti se malo.ali eto otisao je zauvjek i ako ima sta lose o njemu necemo pamtiti
znam gdje jeNiie umro, opusti se malo.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
mislim nekad stare stomaklijeOtiso covek na odmor docice ....bez kajgane to mu dodze ko bez pica
Da evo sad go gledam iz Pariz ide dobrojel dzabe
gledamokoja je sifra da i mi gledako