kenanspahic
Search Womans from your city for night
hvala na odgovoru srugar evo imamo pravog prijatelja i drugara koi je sad svima nama objasnio kako da ga odradimo MNOGO TI HVALA i ziv nam bio 100 godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Velika je razlika izmedju onoga koji se hvali (onim sto ima, i to mu niko nije dao) a ne zna, i ne pravi se da zna, i onoga koji se hvali (onim sto ima, a to mu je neko dao) a ne zna, a pravi se da zna !Prijatelju zar nisi shvatio da ovaj forum sluzi za postavljanje slika i hvalisanje,i cisto sumnjam da ce ti neko pomoci od tih sto to imaju.Koristi shodan,korisnije ces naci nego sa tim config a jos uz to,nikog se ne molis
koja e ta lista remek delo koja za 3 piva se drzi tako dobro.Ne budi naivan, seci mi jaja i gospodina ako niko nema sta da gleda. U pitanju pohlepa, sto hoce da imaju 20.000 lista,macova i kojecega.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ima prijatelju za 5 eura već godinu dana,u smart iptv na lg tv radi izvrsno,kad je liga prvaka ako nezašteka ni sekunde onda je to to.A slika je izvrsna!koja e ta lista remek delo koja za 3 piva se drzi tako dobro.
pa ta lista kasni 2 minuta kad neko da gol ti ce si posledni chovek u svetu koj ce vidis to.Ima prijatelju za 5 eura već godinu dana,u smart iptv na lg tv radi izvrsno,kad je liga prvaka ako nezašteka ni sekunde onda je to to.A slika je izvrsna!
pa ta lista kasni 2 minuta kad neko da gol ti ce si posledni chovek u svetu koj ce vidis to.
znam ja vrlo dobro koliko kasni,od 10-15 sekundi na realno vrijeme,ali nema veze neću se zbog ovog raspravljatipa ta lista kasni 2 minuta kad neko da gol ti ce si posledni chovek u svetu koj ce vidis to.
Naziv O Kanal izabran je, kako je objasnio, jer O asocira na Oslobođenje,bas je cista nula![]()