- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Majko mila pa onda tebi svaki vikend ode 200 eur auuuuu bolje da pive pijemo manje ce nas kostatMoja ti je preporuka da to ne kupujes, svi ti alati imaju debug mode, dakle da napises sam konfig treba ti jedan slobodan vikend u kojem te zena nece odjebati u neki trgovacki centar u nepotrebnu kupovinu nego ga mozes odvojiti za svoj hobi, ali kako hoces, kako rekoh vec u par navrata, ja sam samo stari prdonja pa me nemojte uzimati za ozbiljno.

Автоматски споено мислење:
Nije tako on je sam nabacio svoje confing kriptovane i mijenja ih ima svasta od xxx i tih stranih gluposti plus toga sve to ide k njemu sta god ti nades i on azurira to ali nemozes da vidis skriptu otvoreno sta ti je ponudeno to vadis nema nasih domacih servera sve neke glupostiEkipa riješio sa kupiti cfg. za openBullet.Nije da mi treba ali hoću malo da se zabavljam.Kad je kupim neću je zloupotrebiti i lijepiti macove po forumima.E sad ona košta 20 eura.Ako je tko ima nek se javi ,volim platiti našem čovjeku nego tamo nekom strancu.Ako ne kupiću od njega.