Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tebra, ko kaze da ne kazem? Osim toga lik mi je na ignore godinu dana ali dzabe kad ga citirate i hranite mu ego pa u vasim citatima vidim njegove objave.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Da, ja ga bas citiram i hranim mu ego, covece, kad god on nesto postavi,(pohvali se, a on kaze da se ne hvali) ja mu dokazujem da to ima i neko drugi ! ;) :D

Godinama mu ljudi govore da to ne radi, i da je dosadio i bogu i narodu, i nista, i niko nikada nigde da ga banuje ! ;)
Автоматски споено мислење:

A sta ima loso u tome da se neko pohvali da je nasao neki kanal, server, etc ?
Bolje to nego da se unistavaju liste, servere, etc...
Izgleda da je jedini problem u tome, sto to smeta samo isfrustriranim i ljubomornim ljudima ! ;)

Godinama mu ljudi govore da to ne radi, i da je dosadio i bogu i narodu, i nista, i niko nikada nigde da ga banuje ! ;)
Автоматски споено мислење:

Izgleda da je jedini problem u tome, sto to smeta samo isfrustriranim i ljubomornim ljudima ! ;)
Vecina tih "isfrustriranih i ljubomornih" ima vise i lista i kanala i od tebe i od Sote koji se sa Zvezda TV hvali 2 nedelje nakon sto je kanal pusten u rad. Osim toga, nisam znao da je toliko tesko naci jebeni kanal RTS Planeta koji niko ziv ne gleda.

Vecina tih "isfrustriranih i ljubomornih" ima vise i lista i kanala i od tebe i od Sote koji se sa Zvezda TV hvali 2 nedelje nakon sto je kanal pusten u rad. Osim toga, nisam znao da je toliko tesko naci jebeni kanal RTS Planeta koji niko ziv ne gleda.

Kontra tebra, kontra ! ;)

Tebi "kontra", nekima hvalisanje i kurcenje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom