Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

STB i VLC su dva para cipela.
To je kao Puma i Adidas.
Jos nesto:Ja sam ti poslao jednu pm,
odgovor no!!!
Автоматски споено мислење:

STB i VLC su dva para cipela.
To je kao Puma i Adidas.
Jos nesto:Ja sam ti poslao jednu pm,
odgovor no!!!
Sta se mene tice,
sve u redu.
Pozdrav

Последно уредено:
free netflix download 4.4.3.419 premium imas neke opcije da skidas sve filmove sa net flixsa ima i crack veruj da ga nisam ni probao ako ti odgovara saljem ti
Probaj prv ti pa posle mi ca da probamo netflix
free netflix download 4.4.3.419 premium imas neke opcije da skidas sve filmove sa net flixsa ima i crack veruj da ga nisam ni probao ako ti odgovara saljem ti
To je virus nemoj probati nikoh

помош околу декриптирање на ова d55ac8cd0dedb4ffbf55c1c6535622e3:e598cb58a23216652074b2ecdc94e427 ?

,,,добра вечер може ли една листа со наши ексју канали да пушти во порака лично за мене за гледање, ако може
Поздрав.

!! ATTENTION !!
Jas mislam deka forumot e bas super site spodeluvame .. se druzime tuka Ova sto go isprati znaci nekoi ima navistina vazni raboti vo pc sekoj nese razbira kego instalira to netflix sto si pratil kemu go izbrises cel hard disk nekoi si ima mnogu vazni podatoci itn .. poz.. do adminot ako ja vide ova poraka neka prevzemi merki vi blagodaram unapred ....

Koje upozorenje da je virus eset nod 32 bi me upozorio kao i sto me uvek upozori ,,al u svakom slucaju sam ga izbriso i instalaciju .......

!! ATTENTION !!
Jas mislam deka forumot e bas super site spodeluvame .. se druzime tuka Ova sto go isprati znaci nekoi ima navistina vazni raboti vo pc sekoj nese razbira kego instalira to netflix sto si pratil kemu go izbrises cel hard disk nekoi si ima mnogu vazni podatoci itn .. poz.. do adminot ako ja vide ova poraka neka prevzemi merki vi blagodaram unapred ....
Drug,
imam pitanje.
U kakvu skolu si ti isao?
Ja nita ne kuzim...
Pozz

NEKU veoma zajebanu skolu...
Автоматски споено мислење:

a dobro je sta se desava kod lap topa kad ne baca sliku koi je kvar nece da mi radi

laku noc drugar cuvaj mi dojcland idem spavat...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom